Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 22 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Rihanna heeft een iconische mullet en die wil je vandaag nog zien

Rihanna kan bestempeld worden als een beauty queen – en dat komt niet alleen doordat ze imperiums als Fenty Beauty en Fenty Skin heeft opgebouwd. Zelfs als de zangeres én ondernemer (miljardair!) geen make-up draagt, lijkt ze alleen maar jonger te worden. En dan zijn er nog haar kapsels, van fringes tot highlights, er is niets wat haar niet staat. Vooral als het gaat over een mullet, ze deelt nu foto’s van het kapsel op Instagram.

Go RiRi.

Rihanna heeft een mullet

Dat mullets een grote comeback maken, is geen geheim meer. Sterren als Rihanna en Miley Cyrus zorgen ervoor dat de haarstijl uit de 70’s en 80’s helemaal terug in het straatbeeld komt. Ben je niet bekend met de mullet? Het is een kapsel waarbij je haar kort wordt geknipt aan de voorkant en zijkanten, maar langer wordt gelaten aan de achterkant. En dat is dan ook precies de reden waarom je het kapsel van alle kanten moet zien om het te waarderen.

Rihanna poseert in sexy lingerie van Savage X op Instagram en fans gaan los

Dit keer geeft Rihanna ons de full look door haar kapsel niet alleen van de voorkant te laten zien, maar ook van de achterkant. In een nieuwe series aan foto’s debuteert ze met haar kortste mullet ooit en geeft ze een vibe af met de tekst, “my mood after handing in the final cut of the @savagexfenty show to @amazonprimevideo 💪🏿✂️♟September 24th #VOL3” Daarin refereert ze aan haar Savage x Fenty-show, die aanstaande vrijdag op Amazon Prime verschijnt.

Savage x Fenty

In de foto’s zien we hoe haar lokken superkort en choppy zijn geknipt en aan de achterkant lang is gelaten. We zeiden het al: Rihanna kan alles hebben. Voor de Savage x Fenty-show heeft ze wederom grote namen uitgenodigd. Zo lopen onder anderen Gigi Hadid, Irina Shayk, Behati Prinsloo, Emily Ratajkowski, Joan Smalls, Adriana Lima en Alek Wek mee met de show. Jeremy Pope, Leiomy, Lola Leon, Mena Massoud, Nyjah Huston, Precious Lee, Thuso Mbedu en Vanessa Hudgens hebben ook een rol tijdens het evenement. Wij kunnen niet wachten.

Rihanna deelt de eerste beelden van de Savage x Fenty Show Vol. 3

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.