Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 10 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is te leuk: Sex/Life’s Brad en Billie daten in het echt

Ga even zitten, want we hebben het beste nieuws in tijdens. Het is namelijk zo dat Sex/Life’s Billie en Brad, aka Sarah Shahi en Adam Demos, in het echte leven ook aan het daten zijn. Die chemie in de serie leek al zó echt en nu snappen wij wel waarom.

Ook een happily ever after in het echte leven?

Sex/Life’s Brad en Billie daten in het echt

Iets langer dan een week staat het tweede seizoen van Sex/Life op Netflix. Velen hebben het seizoen in één klap afgekeken. Vond jij ook dat die chemie tussen Brad en Billie zo voelbaar was? Dat heeft een logische reden, want de acteurs daten in het echt namelijk ook met elkaar.

Het is niet precies bekend wanneer het paar bij elkaar is gekomen, maar Sarah en Adam, oftewel Brad en Billie, waren vanaf september 2020 op de set van de show en hebben er sindsdien verliefd uitgezien. Of de twee daarvoor al een stel waren, is niet bekend. Op NYE 2020 maakte Adam Demos het in ieder geval Instagram official.

En zeg nou eerlijk, dit is toch het leukste stel ooit?

Sex/Life seizoen 2

In seizoen 1 van Sex/Life zagen we hoe Billie (Sarah Shahi) een liefdesdriehoek had met haar man Cooper (Mike Vogel) en haar ex-geliefde Brad (Adam Demos). Dit zorgde voor nogal wat problemen in hun relatie en dit is precies waar seizoen 2 van Sex/Life verdergaat. Want na Billie lijkt het nu de beurt van Cooper te zijn om zijn seksleven eens flink uit te breiden.

Seizoen 2 van deze heerlijke Netflix-serie begint namelijk met alles behalve een happy end. Zo is te zien dat Billie en Cooper officieel uit elkaar gaan. Dit gebeurt nadat Billie opnieuw haar ex Brad opzoekt en hij haar vertelt dat zijn vriendin Gigi (Wallis Day) zwanger is. Hierdoor zit het tweede seizoen van Sex/Life vol met nieuwe relaties, terugkerende liefdes en vele intense seksscènes.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! ūüíė

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.