Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 7 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

HAHA – Shania Twain geeft hilarische draai aan haar nummer ‘That Don’t Impress Me Much’

Gisteravond was het dan zo ver.. The People’s Choice Awards. Het is de prijsuitreiking waar het publiek (the people, obviously) kan stemmen op zijn of haar favoriete muzikant, acteur en ga zo maar door. Natuurlijk ontving Miss Taylor Swift weer een aantal prijzen, maar er gebeurde nog een hele hoop dingen die zeker even het bespreken waard zijn. Zo gaf de iconische country en popzangeres Shania Twain een optreden en paste daar haar nummer ‘That Don’t Impress Me Much’ een klein beetje aan.

“Okay, so you’re..”

Shania Twain zingt tijdens People’s Choice Awards

De kans is groot dat jij vroeger ook dagelijks meezong met de nummers van de Canadese Shania Twain. Nummers als Man! I Feel like a Woman en Still The One That I Want waren razend populair en ook het nummer That Don’t Impress Me Much is een heerlijk nummer vol female empowerment. Iedereen kent de zin. “So, You’re Brad Pitt? That don’t impress me much.” En als je dat kan zeggen.. dan heb je het wel gemaakt.

Tijdens de PCA’s betrad Shania het podium en zong ook het laatstgenoemde nummer en veranderde de naam Brad Pitt in Ryan Reynolds, een mede-Canadees én aanwezig in het publiek. Toen Twain zijn naam zong, schoot het beeld naar hem en hij was zichtbaar verrast, en heel waarschijnlijk stiekem ook een beetje vereerd dat zijn naam genoemd werd.

Bekijk het hilarische moment hieronder:

@thenaynews

#pcas #peopleschoiceawards #shaniatwain #ryanreynolds #thatdontimpressmemuch #icon #fyp

♬ original sound – Nay News

Fans denken te weten wie dit heeft geregeld..

Veel fans vinden het hilarisch en verdenken Ryan’s vrouw Blake Lively ervan dit geregeld te hebben: “Blake definetely set this up” en “Blake is going to use that against him so many times” en een ander slaat de spijker op z’n kop: “bro you know you made it when you get a shout-out for the queen herself.” De hoogzwangere Blake zat zelf lekker thuis, aangezien de baby elk moment kan komen.

Shania Wie?

En nee, dit bedoelen we niet omdat mensen niet wisten wie ze was. Maar meer omdat.. mensen haar ervan verdenken heel veel plastische chirurgie gehad te hebben.

Tijdens het glambot-momentje van E! lijkt het wel heel duidelijk dat ook Shania is gevallen voor wat ingrepen. “Shania is literally unrecognizable 😢 I would have NEVER guessed that was her” en een andere fan reageert: “She doesn’t look like Shania…it’s a different person :(“

Ryan Reynolds verft het haar van Blake Lively en deze video dient als bewijs

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.