Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 16 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Ryan Reynolds verft het haar van Blake Lively en deze video dient als bewijs

Het is duidelijk dat we allemaal wel een bezoek aan de kapper kunnen gebruiken. Zo ook Blake Lively. In de laatste video zien we hoe man Ryan Reynolds haar helpt met het verven van haar hair. En als dat geen couple goals zijn, weten we het ook niet meer.

Sterker nog: als wij niet eindigen als Blake en Ryan, dan willen we het niet.

Ryan Reynolds verft haar van Blake Lively

Blake Lively zet de video op Instagram met de tekst, “That time I f*d my hairdresser.” In de video, die op Valentijnsdag werd gepost, zien we hoe Ryan en Blake plukken haar pakken en haarverf op haar uitgroei smeren. In april 2020 zagen we al dat Blake Lively haar hairstylist Rona O’Connor bedankte voor een kleurkit die ze thuis kon gebruiken.

“The fact that you trust @vancityreynolds to get this right makes me concerned for your sanity,” grapte ze toen. “But who needs hair anyway?” We weten niet of de video toen al werd opgenomen of dat hij sindsdien heeft geoefend, maar één ding is zeker: Ryan heeft het geweldig gedaan. Zelfs Jonathan Van Ness reageert op de video, “The sectioning is really really good 🤤💁🏻.”

Pranks

Dat Blake Lively en Ryan Reynolds niet vies zijn van een prank hier en daar, is inmiddels wel duidelijk. Ryan deelde zelf ook een video op Valentijnsdag waarin Blake van een besneeuwde heuvel sleet. “My forever valentine for the foreseeable future,” schreef hij bij de post. Het lijkt er dus op dat Blake en Ryan de hele quarantaine met elkaar hebben overleefd.

Dat betekent overigens niet dat het makkelijk was. In een recentelijk interview met Vogue gaf ze advies aan kersverse moeder Gigi Hadid, terwijl ze verklapte zich te verstoppen voor haar drie dochters in de kast. Eerder vertelde Ryan al dat het geheim is dat ze alles samen doen. Zo gaan ze niet allebei weg om een film te schieten, maar gaan ze met zijn allen. “I think that’s been the best part of it is that we really don’t spend a lot of time apart. I get to spend a lot of time with my girls.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.