Emma Toussain
Emma Toussain Events 1 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

SIM-racen tegen Max Verstappen én kaarten winnen voor de Dutch GP in Zandvoort? Zo doe je dat

Omdat wij stiekem best een beetje fan zijn van Formule 1, delen we dit nieuws graag met je. De race komt eind augustus natuurlijk weer naar Zandvoort. In aanloop naar dit racespektakel introduceert Heineken een nieuw gaming-initiatief: Player 0.0. Via deze competitie, ontwikkeld in samenwerking met Max Verstappen, kunnen Formule 1 fans zich letterlijk tot aan het circuit in Zandvoort racen.

Denk jij dat wel te kunnen? Lees dan snel verder.

Je kunt je dus nu kwalificeren voor een SIM-race finale tegen Max Verstappen én kaarten winnen voor de race in Zandvoort

De beste racers strijden in het raceweekend eind augustus op het podium om de ultieme hoofdprijs: de internationale SIM-race finale later dit jaar tegen Max Verstappen. Dit initiatief is onderdeel van de nieuwe When You Drive, Never Drink campagne, met als doel verantwoord alcoholgebruik in het verkeer bij een jongere doelgroep onder de aandacht te brengen.

Op zoek naar de beste Nederlandse bestuurder

Via de Player 0.0 competitie gaat Heineken op zoek naar de beste bestuurder. Iedereen in Nederland (18+) kan zich kwalificeren voor de finales van Player 0.0. Dit doe je door een tijd neer te zetten op het circuit van Zandvoort in de F1-game van EA Sports en hiervan een screenshot te delen via de competitiepagina. Meer info over de wedstrijd vind je hier.

Op zondag 27 augustus strijden de 18 snelste racers van Nederland tegen elkaar in de Heineken® Fanzone op het circuit van Zandvoort. Zij maken kans op de ultieme hoofdprijs: een plek in de internationale SIM-race finale tegen winnaars uit andere landen én Max Verstappen! Maar, niet alleen mensen die de snelste tijden neerzetten komen in aanmerking voor een finale in Zandvoort.

En ook leuk: er zullen ook 18 wildcards worden verdeeld onder de overige spelers, die op zaterdag 26 augustus tegen elkaar kunnen racen op het hoofdpodium in de Fanzone op de Heineken Dutch Grand Prix. Zij maken kans op twee tickets voor de Pitwall Bar tijdens de race op zondag.

En dat wil je natuurlijk wel.

Pride week uitgestippeld: hier in Amsterdam wil jij zijn komende week

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.