Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 15 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

YAY: SKIMS lanceert Shaping Swim-collectie en dit wil je zien

Alles wat Kim Kardashian aanraakt verandert in goud. Of het nu door haar geroemde status komt, of door de manier waarop zij betrokken is of haar producten in de media brengt – keer op keer lukt het haar weer. Haar shapewear brand SKIMS is wereldwijd geliefd, ze hebben de mooiste items op het gebied van loungewear, lingerie, shapewear en ook van badkleding.

Wat dat laatste betreft heeft Kim weer een aantal gloednieuwe en mooie items ontworpen. We hebben al even een sneak peak op de website van SKIMS gedaan en we hebben gezien dat deze lijn puur zelfvertrouwen uitstraalt. De items zijn mega flatteus en zien er ook nog eens erg stoer uit.

SKIMS Shaping Swim-collectie van Kim Kardashian

Soms zien we Kim in wat meer gewaagde items, wat deze lijn betreft is dat niet zo. Dit is echt een lijn die iedere vrouw zou willen en kunnen dragen. Zelfvertrouwen gegarandeerd! Zoals we allemaal weten is Kim Kardashian een ster in het maken van de meest pikante bikinifoto’s. Ze weet zelfs een bikini in de gym te rocken.

Ach, hartstikke mooi natuurlijk, maar geef ons maar de nieuwste SKIMS Shaping Swim-collectie van Kim Kardashian om te showen op Instagram. Deze items zitten comfortabel, ze zijn flatterend, bieden ondersteuning en zien er ook niet zo extreem sexy uit. Het leuke is ook dat je de items kunt combineren met een ander item uit de collectie. De maten zijn van XXS tot XXXL en wat de kleuren betreft zijn het vijf mooie kleuren. Kijk hier even op de website van SKIMS om te zien of er iets tussen zit voor jou, thank us later.

Oh en weet ook dat er nog zoveel meer moois op de website te verkrijgen is! De lounge collectie is super om aan te trekken na een lange werkdag.

OMG! Deze items van SKIMS kun je nu met veel korting kopen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.