Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 25 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG! Deze items van SKIMS kun je nu met veel korting kopen

SKIMS is een van de pareltjes van Kim Kardashian. Wereldwijd is deze lijn geliefd omdat het ondergoed, de loungewear en de shapewear fenomenaal zijn en nog lekker zitten ook. Het gebeurt dus eigenlijk nooit dat er ook maar iets hiervan in de sale raakt. Maar dit is jouw kans om toch wat van deze items voor een prikkie te bemachtigen.

Je kunt de items met maar liefst 69% korting krijgen! Wow, ja je leest het goed – shoppen was nog nooit zo leuk. Het kledingmerk van Kim Kardashian SKIMS is uitgegroeid tot een go-to voor shapewear, loungewear, badkleding en andere fraaie setjes in je garderobe. Het merk Kim’s heeft stoffen van de mooiste kwaliteit die zowel comfortabel als functioneel zijn. En uiteraard is er aan iedereen gedacht (zoals we van de Kardashian familie zijn), de maten zijn van XXS tot 5XL.

SKIMS met super veel korting

Als je eenmaal SKIMS begint te dragen, schijn je nooit meer iets anders te willen. Dit is wat menig celeb van de daken schreeuwt. Dus waar kun je de SKIMS sale items bemachtigen? Ga naar de website van Nordstrom. Je zult zien dat de kortingen variëren, maar ze lopen aardig op. Of je nu gaat voor boterzacht of sexy en cute, Kim heeft ervoor gezorgd dat het allemaal binnen haar lijn SKIMS verkrijgbaar is. De bodysuits zijn bijvoorbeeld fantastisch onder welke jurk dan ook. En de boyshorts zijn zoveel leuker dan de shorts die we anders van onze manlief zouden stelen. Echt ladies, het is het shoppen waard. Thank us later en geniet van je mooiste nieuwste items.

En oh ja, Nordstrom is zoals je ziet geen Nederlandse website. Maar no worries, we zouden de site niet doorlinken als de items niet in Nederland gekocht zouden kunnen worden. Er zijn overigens nog veel meer leuke sale items verkrijgbaar dus sla je slag en shop je rijk. Of arm.. is maar net hoe je het ziet.

Fans gaan los over intieme foto’s van Megan Fox en Kourtney Kardashian voor Skims

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.