Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Career 17 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Na het zien van deze slaapkamerkantoortjes op Instagram wil je gelijk je slaapkamer omtoveren

We missen op het kantoor werken ontzettend, maar helaas moeten we nog even doorbikkelen en thuiswerken. Het hebben van een goede werkplek is dus ook erg belangrijk. Nu is het makkelijk om een bureau in je kamer te zetten en te werk te gaan, maar je kunt er net zo goed je eigen plekje van maken.

We hebben daarom Instagram eens even goed uitgespit en de leukste slaapkamerkantoortjes voor je verzameld.

Een kantoor op je slaapkamer

Niet iedereen heeft een aparte kantoorruimte tot hun beschikking, dus we zijn al snel op onze slaapkamer aangewezen. Vooral als je veel meetings hebt en veel moet doen op een dag, is je slaapkamer the place to be om je even terug te trekken.

Werken op je slaapkamer is alleen niet altijd even goed voor je. Je kunt je vaak minder goed concentreren omdat jouw slaapkamer ook een privéruimte is. Je slaapt er, ontspant er, noem het maar op. Dit combineren met werken, wakker blijven en geconcentreerd zijn pakt niet altijd even goed uit.

Het is daarom extra fijn om van je slaapkamerkantoortje een fijne werkruimte te maken, die dus ook degelijk gescheiden is van je slaap- en relaxruimte zodat je daar lekker kunt Netflixen. We verzamelden onze favorieten slaapkamerkantoortjes op Instagram.

@mylittle_boheme

Het hebben van een opgeruimd, licht en georganiseerd bureau werkt prettig en zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren. Je bent productiever wanneer je een slaapkamer kantoor hebt met lichte kleuren en veel licht.

@thisurbanretreat

Een fijne stoel om op te werken is een echte must wanneer je thuiswerkt. Vooral op je slaapkamer moet je je ten alle tijden kunnen concentreren, maar ook comfortabel kunnen voelen. Dit slaapkamerkantoortje op Instagram heeft een prachtig urban interieur, maar ook een comfortabele bureaustoel.

@saskiatabea

We houden van planten: ze geven ons motivatie, productiviteit en laten je werkruimte wat meer ‘luchten’. Daarbij ziet het er ook nog eens heel vrolijk en gezellig uit. Je wilt tenslotte een bureau waar je elke dag aan wilt zitten, toch?

@home_office_

Wanneer je niet veel ruimte hebt of nodig hebt, is een minimalistisch bureautje aan het raam de perfecte werkplek. Je kunt lekker naar buiten kijken en hebt echt je eigen hoekje. Veel meer dan dat heb je dan ook niet nodig.

@lalalahari

De ‘cloffice’ is helemaal hot and happening. Je bureau zit dan als het ware in een kast, en is compleet gescheiden van je slaapkamer. Ideaal, toch?

@theinteriorkid

Voor uiterste concentratie en een frisse werkplek is een bureau aan het raam perfect. Je kunt af en toe lekker naar buiten staren om de beste inspiratie op te doen, en je zit met je rug naar je slaapkamer. Zo heb je toch nog een beetje het gevoel dat je niet in je slaapkamer zit.

@mobilia_interior

Minimalistisch is de nieuwe thuiswerktrend van nu en we kunnen er geen genoeg van krijgen. Wat vind je van dit toffe bureau?

Van deze leuke slaapkamerkantoortjes op Instagram krijg jij weer de dosis inspiratie die je nodig hebt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.