Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 6 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de vetste sneaker releases van week 2

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen een kek sneakertje wel waarderen. Naast de standaard witte Nike Air Max en Adidas Superstars zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere modellen die uitkomen. Dit zijn de vetste sneaker releases van week 2.

Nieuwe sneakers week 2

Wekelijks worden er tientallen nieuwe sneakers gelanceerd. Van modellen met exotische printjes tot updates van oude favorieten, er zit voor ieder wel wat wils tussen. Ben jij van plan om deze week een nieuw paar sneakers aan te schaffen? Met deze originele modellen steel je de show.

Sommige prijzen van onderstaande schoenen zijn omgerekend vanuit dollars naar euro’s. Daarnaast gaat het om adviesprijzen.

1. Puma Ralph Sampson Demi OG Burnt Russet – 6 januari (€100)


Een mooie Puma sneaker is nooit weg en deze klassieker kunnen we allemaal wel gebruiken. De samenwerking tussen Puma en basketballer Ralph Sampson heeft heel goed uitgepakt en is de perfecte sneaker voor onder elke outfit. Ze maken een straight jeans helemaal af en de kleur is perfect voor de lente.

sneaker releases week 2
Sneakerjagers

2. Nike Womens Air Max 90 OG Turquoise – 9 januari (€140)


Natuurlijk kan de Nike Air Max in dit rijtje niet ontbreken. Deze week wordt er wederom een nieuw model van de klassieker gelanceerd en wel in de kekke kleur turquoise. De kleurencombinatie van turquoise, zwart, wit en grijs is perfect voor komende zomer en door de kussentjes lopen ze natuurlijk heerlijk.

sneaker releases week 2
Sneakerjagers

3. Air Jordan 13 Retro Reverse He Got Game – 11 januari (€150)

Nog een klassieker van Nike, de Air Jordan. Deze sneaker is helaas niet weggelegd voor mensen met gaatjesfobie, maar als je daar geen last van hebt kun je deze sneaker vast wel waarderen. Qua kleuren past de sneaker overal onder en ook het model is weer eens wat anders. De release is 11 januari, dus zet het alvast in je agenda.

sneaker releases week 2
Sneakerjagers

4. Air Jordan 1 Mid SE Blue/Red – 13 januari (€120)


We gaan van de Air Jordan 13 naar de Air Jordan 1, die er wederom mag wezen. De klassieke sneaker komt terug in de combinatie van wit, rood en blauw en is perfect voor onder een jeans met een croptop zoals Bella Hadid die draagt. Een heerlijk outfitje voor de lente dus.

sneaker releases week 2
Sneakerjagers

Sneakerjagers

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.