Emma Toussain
Emma Toussain Werk & Carrière 19 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

NSMBL is op zoek naar een social media stagiair(e) vanaf september 2023

Gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat betreft mode, beauty, entertainment en lifestyle, maar ook onderwerpen als women empowerment, body positivity en carrière? Ben jij gek op social media? Ben je op de hoogte van de laatste trends en weet je hoe je dit kan vertalen naar eigen passende en creatieve content? Dan zijn we op zoek naar jou.

Kom jij onze redactie versterken?

De titels NSMBL en Beautify zijn op zoek naar een social media stagiaire. Je komt dan te werken op de beauty-en lifestyleredactie van het Mediahuis.

NSMBL

Dit is is een online magazine voor iedereen die alles uit het leven wil halen. Of het nou gaat om je liefdesleven, de laatste modetrends, je uiterlijk, je carrière, tips over je financiën of alles over de laatste beautytrends: NSMBL heeft het allemaal. Een tikje rebels én altijd eerlijk.

Beautify

Beautify is een online lifestyle magazine dat gemaakt wordt voor twentysomething vrouwen. Beautify is het enige online magazine in Nederland waarin positiviteit altijd centraal staat erop is gericht om (jonge) vrouwen mooier te maken (en zich vooral mooier te laten voelen), zowel innerlijk als uiterlijk.

Wat ga je doen?

Als social media stagiair(e) ben je medeverantwoordelijk voor de social media-kanalen van NSMBL én Beautify. Je bent op de hoogte van de laatste trends op gebied van mode en beauty, weet wat er speelt binnen de doelgroep en bent die persoon die altijd als eerste op de hoogte is van juicy celebrity-nieuwtjes en ander nieuws en je weet hoe je dit kunt vertalen naar pakkende content. Ook is het belangrijk dat het het verschil bewaakt tussen de twee titels.

Hoe kom ik binnen?

Wij gaan graag het gesprek aan met iemand die bezig is met een MBO- of HBO-studie op het gebied van communicatie, grafisch vormgeven of media. Belangrijk is dat je affiniteit hebt met social media en dat je kunt aantonen dat je hier graag mee bezig bent. Je bent creatief, durft initiatief te tonen en hebt leuke ideeën nieuwe videoformats.

We willen onze Instagram-en TikTok-accounts laten groeien en willen graag dat jij ons daarbij helpt! Dus het is een pré als je kunt aantonen dat je daar ervaring mee hebt. Daarnaast ben je een harde werker die zelfstandig is, heb je geen moeite om met deadlines te werken en weet je wat er speelt op het gebied van mode, beauty en lifestyle en entertainment. Ook is het handig als je ervaring hebt met Photoshop/InDesign/Canva zodat jij de leukste posts kunt ontwerpen aan de hand van onze huisstijlen.

We zoeken iemand die niet bang is om voor de camera te staan zodat je je eigen videoformats kan uitvoeren. We zoeken creatieve studenten die het leuk vinden om de hele dag social media content te maken en die ook niet bang zijn eigen projecten te pitchen én op te pakken, ook het liefst voor 5 maanden. Het is de bedoeling dat je voor deze stage fulltime beschikbaar bent en het is helaas niet mogelijk om een afstudeeropdracht te doen.

Dit hebben wij voor jou in huis

• Je zal je begeven in een leuke en leerzame omgeving waar jij je eerste stappen kunt zetten als lid van een redactie;
• Werken in een jong en energiek team;
• Ook als stagiaire mag je meedenken en krijg je verantwoordelijkheid over de content
• Een stagevergoeding welke afhankelijk is van je uren per week en opleidingsniveau;
• Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken;
• En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw stage nóg leuker maken

Enthousiast?

Zou ons huis jouw stageplek kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. En laat vooral zien wat je in huis hebt ;)

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?

Onze afdeling Recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, of op e-mailadres [email protected] Je kunt ook altijd een mailtje sturen naar Team Lead Emma. Dan kan je dit e-mailadres gebruiken: [email protected]

Frank Ocean’s Coachella optreden was blijkbaar zo saai, dat Justin Bieber in slaap viel

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.