Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 19 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Frank Ocean’s Coachella optreden was blijkbaar zo saai, dat Justin Bieber in slaap viel

Het grote muziekfestival Coachella liep afgelopen weekend niet helemaal volgens planning. Iedereen had dan ook gehoopt dat Frank Ocean als slotoptreden er nog een goed einde aan zou breien, maar niks is minder waar. Zelfs Justin Bieber, die op Instagram Frank Ocean de hemel in prees, leek weg te doezelen tijdens het concert.

Frank Ocean op Coachella

Het zou een geweldige afsluiter worden: Frank Ocean als laatste optreden als klapstuk op het weekend. Dat was in ieder geval de bedoeling, maar de plannen werden even omgegooid.

Het concert begon al een uur te laat, Ocean zat voornamelijk met zijn rug naar het publiek, playbackte en zong niet eens de echte fan favourites. De set liet mensen achter in een verbazing – but not in a a good way.

Justin Bieber viel in slaap

Op TikTok plaatste een fan een video van Justin Bieber tijdens het concert van Ocean. De caption luidt: ‘Six yrs but it’s past his bedtime.’

Wacht even, dus Justin Bieber viel in slaap? Als we de video moeten geloven lijkt het er wel op, maar als we de zanger op Instagram moeten geloven was hij volop aan het genieten – met zijn ogen dicht dan.

@pineappleonpisa

six yrs but it’s past his bedtime #coachella #frankchella #teamselena #fyp

♬ original sound – user272927207382

De eindtijd

Aan het einde van de set vond Frank Ocean een passende slotzin: “Guys, I’m being told it’s curfew so that’s the end of the show.” Klinkt niet als de perfecte manier om een optreden op het grootste muziekfestival af te sluiten, dus liet dit fans nogal in verwarring achter.

Uitgelopen concerten

Coachella heeft al een hoge boete van zo’n 106.000 euro ontvangen vanwege het uitlopen van concerten na de eindtijd, dus dat zou waarschijnlijk de reden zijn dat de 35-jarige zanger zo abrupt moest stoppen. Toch laat het fans en festivalgangers in teleurstelling achter, want Frank Ocean is meestal de crème de la crème van de optredens. Later bleek dat hij zichzelf had bezeerd en daarom last minute veranderingen in de set moest maken, maar dat neemt niet weg van het feit dat het tóch niet de perfecte afsluiter van een perfect weekend was.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.