Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 31 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Sophie Turner heeft een pony voor de zomer en deelt een foto op Instagram

Als je nog aan het wachten was op het teken om een pony te knippen voor komende zomer: dit is het teken. Afgelopen vrijdag deelt Sophie Turner haar meest recente haartransformatie op Instagram en je raadt het vast al: ze heeft een pony.

In een Instagram Story deelt ze haar nieuwe kapsel.

Sophie Turner heeft een pony

De Game of Thrones-star, die getrouwd is met Joe Jones, postte een selfie op haar Instagram Story met de tekst, “Ya gal’s BANG’d up”. Op de foto zien we een choppy pony over haar voorhoofd, gecombineerd met een smokey cat-eye en gouden sieraden. Helaas gaf ze verder weinig details over haar nieuwe look, zo weten we niet wie de hairstylist is (of misschien heeft ze haar eigen pony geknipt?).

Instagram / @sophiet

Hoewel Sophie bekend staat om haar strawberry blonde lokken en middenscheiding, is het niet de eerste keer dat ze een pony heeft. In 2019 ging ze al voor laagjes met een pony om haar nieuwste film te promoten, X-Men Dark Phoenix. Haar nieuwe kapsel komt maar een paar dagen na haar 2-jarige jubileum met man Joe Jonas. Het koppel trouwde tijdens een ceremonie in Las Vegas in 2019 en kregen vorig jaar in juli een eerste dochter, Willa.

Tweede kindje

En hoewel dochter Willa nog geen jaar oud is, vertelde een bron aan Us Weekly dat Joe en Sophie al een tweede kindje proberen te krijgen. De twee zouden hun gezin graag willen uitbreiden na de geboorte van dochter Willa. “Joe and Sophie are already trying to have another baby. They are really excited to expand their family. Having the baby has made them really close and want to have a large family together.” Wie weet wanneer we hier meer over horen…

Baby news – Deze celebrities kregen er dit jaar een baby bij

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.