Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Love & Life 19 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Held: deze bezorger haalde een spin weg voor een bange vrouw die eten bestelde

Eén van onze grootste nachtmerries? Dat is ongetwijfeld het zien van een (grote) spin wanneer je alleen thuis bent. No way dat jij kan slapen met die spin in je buurt, maar wat doe je als je bang bent voor het enge wezen? Tja, dan zit er maar één ding op.

Spin weghalen door bezorger

De Britse Demi Sweeney overkwam het. Ze zag een enorme spin, maar durfde hem niet zelf weg te halen. De oplossing? Ze besloot KFC via Deliveroo te bestellen, om zo vervolgens aan de bezorger te vragen of hij de spin wilde weghalen. In een berichtje naar de bezorgingsdienst schreef ze:

I have a huge phobia of spiders, there’s one in the corridor of our house near to the door – if I order food through Deliveroo is it possible at all if the driver could get rid of it?” Met succes, want een halfuurtje later stond de bezorger voor de deur met eten én een niet zo’n leuke mededeling: hij was zelf ook bang voor spinnen. Nadat Demi hem smeekte om de spin toch weg te halen, ging hij er toch voor:

Demi on Twitter

My fear of spiders was taken to a whole new level today in which I ordered food in a hope that the delivery driver would remove the spider.. Joe @Deliveroo @DeliverooHelp you are an actual LIFESAVER ??

Wat een held

Nadat de bezorger de spin door de toilet had gespoeld, was Demi door het dolle heen – ze durfde de rest van de dag alleen geen bezoekje meer te brengen aan de wc. Aan BuzzFeed vertelt ze: “I thanked him around 50 times; he kept saying this is so funny, whilst laughing. I wanted to hug him. A real-life hero“.

Deliveroo is vanzelfsprekend ook wel blij met de publiciteit die ze door de actie kregen. In een tweet naar Demi zeggen ze dat ze ervoor zorgen dat de bezorger nog een beloning krijgt:

Deliveroo Help on Twitter

@demiswn What a guy! Great to see Joe could lend a helping hand – we hope nobody got stung! ?? We’ll drop you a DM you shortly so we can give Joe the praise he deserves ?

Zo, weten we dat ook weer. Die spinnen krijgen ons niet klein hoor – en op zich nemen we elke reden om eten te bestellen bloedserieus. Win-win!

Buzzfeed

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.