Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Love & Life 20 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Zoveel spinnen eet je dus écht tijdens je slaap

Men zegt dat je acht spinnen per jaar wegwerkt terwijl je ligt te slapen. Anderen beweren zelfs dat dit kan oplopen tot twaalf spinnen. Durf je nu niet meer naar bed? Wees gerust, je eet er heus niet zoveel.

Hoe het echt zit

Volgens een onderzoek dat is gepubliceerd in het wetenschappelijke magazine Scientific American, eten we er namelijk geen één. En deze onderzoekers kunnen het weten, want ze deden er namelijk meerdere jaren over om erachter te komen.

Spinnen blijven het liefst in hun web en verlaten dit meestal alleen om te jagen op insecten. Daarnaast zijn ze hartstikke gevoelig voor trillingen in de lucht, iets wat een mens maar al te graag produceert in z’n slaap.

Dus tenzij je een hoop dode insecten in bed hebt liggen of slaapt zonder de minste trilling, is er geen reden om je zorgen te maken.

Ongeveer zo…

Om je toch een beeld te geven van hoe dat dan ongeveer zou gaan, zo’n spin eten terwijl je slaapt, bieden we je graag onderstaande beelden aan. Geen dank.

Nieuwsblad.be

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.