Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Lichaam 22 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Sporten tussen iconische kunstwerken? Saints & Stars gaat sportlessen geven op deze indrukwekkende locatie

Sporten tussen de meesterwerken van Dalí en Gaudí: het klinkt als iets onmogelijks. Toch kan je het doen, op 27 september slaat het Amsterdamse Saints & Stars namelijk de handen ineen met Fabrique des Lumières.

Want sporten in een kunstige omgeving zorgt toch voor dat beetje extra motivatie.

Saints & Stars gaat sportlessen geven bij Fabrique des Lumières

Voor de Amsterdammers is Saints & Stars een bekend begrip. De boutique gym, zoals ze zichzelf noemen, trekt sinds een paar jaar veel sportievelingen naar hun Holy Shred, Holy Booty, Holy Box en Holy Ride lessen. Nu is het tijd voor iets nieuws, dus slaat de sportschool de handen ineen met Fabrique des Lumières bij het Westerpark.

Prikkelen van alle zintuigen

Saints & Stars streeft ernaar om alle zintuigen te prikkelen tijdens het sporten. Zo ook op 27 september bij Fabrique des Lumières, gelegen in de Westergasfabriek, met ‘high intensity interval’ work-outs. Tijdens een audiovisuele ervaring, mét speciaal afgestemde muziek, worden sporters geïnspireerd om hun grenzen te verleggen. De work-outs starten om 18:00, 19:00 en 20:00 uur en zijn exclusief voor leden van Saints & Stars.

Sport tussen ’s werelds bekendste meesterwerken

De keuze voor Fabrique des Lumières is niet zomaar gemaakt. Deze bijzondere locatie, waar momenteel de werken van Salvador Dalí en Gaudí worden tentoongesteld, brengt de grootste meesterwerken tot leven dankzij state-of-the-art technologie. “Members krijgen een ongeëvenaarde ervaring doordat alle zintuigen op unieke wijze geprikkeld worden; dit sluit naadloos aan bij hetgeen waar wij voor staan”, zegt Tom Moos, oprichter van Saints & Stars. “We zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om onze members te motiveren en inspireren; deze meeslepende omgeving spoort aan om tot het uiterste te gaan.”

Overgehaald?

Deze training bij Fabrique des Lumières is dus enkel voor Gold Members van Saints & Stars. En we moeten toegeven: de maandelijkse kosten zijn pittig. Toch krijg je er een strak sportregime (en na een tijdje ook een strak lichaam) voor terug. Liever een keer de lessen van Saints & Stars proberen voordat je lid wordt? Probeer de eerste maand voor €1, boek een les via ClassPass of koop losse lessen bij Saints & Stars.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.