Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Fashion 14 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Sprayable panty’s zijn de nieuwste hype waar niemand op zat te wachten

Zo nu en dan duiken er van die producten of trends op waarvan je eigenlijk vrijwel meteen een error krijgt. Waarvan je alleen maar kunt denken “waarom”? Zo ook nu. Sprayable panty’s duiken op. En we leggen je graag uit wat dit is.

Nooit meer ladders…

Een panty, maar dan anders

Panty’s… velen hebben er een haat-liefdeverhouding mee. Aan de ene kant geeft het warmte en bedekking aan je benen, aan de andere kant zakken ze vaak af, knellen ze of heb je binnen de kortste keren een ladder. Niet dat dit natuurlijk bij alle varianten is. Het ene merk heeft nou eenmaal een hogere kwaliteit dan de ander. Toch is er een oplossing gevonden voor iedereen die wel een panty wilt dragen, maar het ongemak liever achterwege laat, namelijk: de sprayable panty. En ja, dat is precies wat je denkt dat het is.

Stocking Spray

Stocking Spray, zoals de aparte panty-variant van Starskin heet, heeft eigenlijk vrij weinig met een kledingstuk te maken. Het is namelijk een make-upspray die je over je benen en voeten kunt sprayen. Waarom je dat zou doen? Nou om oneffenheden zoals adertjes en kleine littekens te verbloemen. Wat ons betreft helemaal niet nodig, maar mocht je er onzeker over zijn, kan het misschien alsnog wel fijn zijn.

Net zoals bij panty’s kun je ook kiezen voor verschillende denier, echt helemaal alsof het echt is dus. Maar een klein beetje extra warmte? Dat geeft het goedje natuurlijk niet op dezelfde manier als een panty van textiel.

Hoe het werkt

Schud de spray goed, spray het vanaf 20 cm afstand op je benen. Smeer het snel uit met een borsteltje of met je handen en herhaal zo vaak als nodig om de gewenste dekking op te bouwen. Laat het wel even drogen voor je jezelf aankleed, anders kan dit vervelende vlekken veroorzaken. Om het te verwijderen was je de benen met warm water en zeep op oliebasis.

De Starskin Stocking Spray is verkrijgbaar voor €19,59 via Douglas.

Heeft Balenciaga gelogen over nieuwe koers na schandaal?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.