Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty 4 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Sproetjes creëren op je gezicht? 4 x tips voor faux freckles die blijven zitten

Sproetjes zijn niet voor niks een van de zeven schoonheden. We zouden allemaal wel gezegend willen zijn met wangen en een neusje vol vrolijke freckles. Helaas kan je niet alles hebben, van nature dan, want er zijn genoeg manieren om nep sproetjes te maken die de hele dag blijven zitten.

De TikTok hack die onlangs viral ging hoef je niet eens te proberen. We hebben genoeg voorbeelden gezien waar het helemaal mis ging met het haarproduct.

Nep sproetjes die de hele dag blijven zitten

Tijd voor zwaarder geschut, dankzij deze 4 tips rock jij de hele dag stralende sproetjes op je snuit.

1. Sproetjespen (waterproof)

Vrijwel alle grote make-up merken hebben tegenwoordig een sproetjespen in hun beautylijn zitten. Lang niet gek. Je moet alleen even de juiste kleur zien te vinden én een pen zoeken die waterproof is. Zo kom je niet met strepen op je wangen aan op werk als het weer eens regent.

2. Permanente make-up

Als je een paar keer hebt getest of sproetjes je leuk staan, kun je ook overgaan op permanente make-up. Ga wel altijd naar iemand met veel ervaring die gebruik maakt van goede producten. Je kan van te voren thuis een foto maken met je eigen make-up om te laten zien in welke mate en op welke plekken je de sproetjes wil hebben zitten. Permanente make-up gaat vaak een paar maanden mee. Dat ziet er ongeveer zo uit:

3. Waterproof eyeliner

Naast een sproetjespen kan je ook gebruik maken van andere make-up producten die je in de la hebt liggen. Zo is een vloeibare eyeliner enorm geschikt om faux freckles aan te brengen op je neus en wangen. Let er wel op dat je een eyeliner gebruikt die waterproof is. Liefst een bruintint, zwart zal veel te hard ogen.

4. Ga next level en laat ze tatoeëren

Wil jij er echt nooit meer vanaf? Dan kan je sproetjes tegenwoordig ook heel lichtjes laten tatoeëren. Alleen voor de echte dare devils natuurlijk.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.