Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 4 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Fans lachen massaal om de manier waarop Kim Kardashian de trap van het Met Gala oploopt

Afgelopen maandag was bijna de hele Kardashian/Jenner-familie aanwezig bij het Met Gala. Hoewel de ene outfit beter was dan de ander (Kylie Jenner), was er één Kardashian die de show stal. Kim Kardashian verscheen namelijk samen met haar vriend Pete Davidson op de rode loper en droeg een jurk van de iconische Marilyn Monroe. Niet alleen haar outfit werd massaal besproken door fans, maar ook de manier waarop Kim Kardashian over de rode loper liep.

Fans zeggen allemaal hetzelfde.

Kim Kardashian bij het Met Gala

Zoals vele jaren hiervoor was Kim Kardashian natuurlijk ook in 2022 aanwezig bij het Met Gala. Het thema van dit jaar was ‘Gilded Glamour’, wat verwijst naar de Gilded Age uit New York. Deze periode staat bekend als een tijd van ongekende welvaart en dat thema was zeker terug te zien in de outfits van de celebrities.

Zo ook bij Kim Kardashian, die een jurk droeg van Marilyn Monroe. Deze jurk werd speciaal voor kim Kardashian uit het museum Ripley’s gehaald voor het Met Gala. Kim Kardashian liet op de rode loper weten dat zij speciaal om deze jurk te dragen wel 7 kilo was afgevallen. Toch is dat niet waar fans over praten. Kardashian-fans lachen namelijk maar om één ding op Twitter.

Met Gala 2022: dit zijn de meest ongemakkelijke momenten rechtstreeks van de rode loper

Twitter

Als je het Met Gala kent, weet je dat de rode loper bestaat uit een lange trap met heel wat treden. Hoewel veel celebrities zonder moeite deze lange trap betreden, was er dit jaar één celebrity die wat moeite had. Kim Kardashian kwam in haar prachtige outfit namelijk maar moeilijk de trap op en dit hilarische moment is gelukkig vastgelegd.

Er is geen twijfel dat Kim Kardashian er fenomenaal uitzag in de iconische jurk van Marilyn Monroe. Toch is er één ding waar fans niet over kunnen stoppen met lachen en dat is het feit dat de jurk zo strak zat dat Kim moeite had om de trap op te lopen. Dit bespreken fans massaal op Twitter en hun reacties zijn hilarisch.

Reacties

Zo schrijft een fan: “I love @KimKardashian’s Marilyn look so very much. But you’d think she’d have made sure she could walk up stairs at an event that requires her to… walk up a whole bunch of stairs. With cameras are going off at every second. #MetGala”

Andere fans schrijven: “Pete Davidson painstakingly helping Kim Kardashian up the stairs one step at a time is the #MetGala moment I didn’t know I needed” en “Lololol as much as I loved seeing @KimKardashian walk up the stairs, I’m disappointed she didn’t hop 😂 that would’ve been the best #MetGala”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.