Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 6 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian eist een straatverbod tegen man die beweert ‘telepathisch’ met haar te praten

Kim Kardashian krijgt eindelijk de broodnodige bescherming tegen de man, Andre Persaud, die niet alleen meerdere keren bij haar thuis opdook… maar ook gelooft dat hij telepathisch communiceert met de SKIMS eigenaar.

Safety first!

Stalker van Kim Kardashian krijgt eindelijk een straatverbod

Kim’s juridische team was afgelopen maandag 5 december in de rechtbank waar ze eindelijk een straatverbod kreeg tegen Andre Persaud. De uitspraak betekent dat Persaud voor vijf jaar lang verboden is om contact op te nemen met de Kardashian en dat hij minstens 100 meter bij haar vandaan moet blijven.

Volgens juridische documenten verscheen de man in augustus minstens drie keer bij haar thuis, zo zegt Kim dat ze de man nog nooit heeft ontmoet maar dat ze bang is dat dingen zouden escaleren tot fysiek geweld… Helemaal om het feit dat Persaud beweerde gewapend te zijn.

Maar naast het feit dat hij bij haar thuis kwam – wat op zichzelf al eng genoeg is – zou Persaud naar verluidt ook op Kim’s sociale media hebben gepost. Zo zegt Kim volgens de rechtbankdocumenten:“The man claimed that I had been communicating with him telepathically.” en deelt ze ook: “He also expressed increasing frustration that I have not responded to him.”

De Kardashian deelt ook dat de man tijdens haar recente trip naar New York heeft geprobeerd om in te breken in haar hotel.

Kim Kardashian spreekt zich eindelijk uit over de Balenciaga campagne

Niet Kim’s eerste stalker

Maar dit is niet de eerste keer dat Kim problemen had met een stalker. Vorig jaar werd een andere stalker door de beveiliging vastgehouden in haar guard-gated Hidden Hills community. De man – die haar al eerder een diamanten ring en een morning-afterpil stuurde – werd gearresteerd wegens het overtreden van zijn vijfjarige straatverbod.

En natuurlijk kunnen we de overval van zes jaar geleden niet vergeten, waar tijdens Paris Fashion Week in werd gebroken in haar hotelkamer, ze werd vastgebonden en 10 miljoen dollars aan sieraden van haar werden gestolen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.