Anne Smits
Anne Smits Celebrity 1 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Hoera! Stormi Webster is vandaag jarig en zó oud is ze geworden

Stormi Webster, de dochter van Kylie Jenner en Travis Scott, is vandaag 5 jaar geworden. Wij zitten met smart te wachten hoe Kylie Stormi’s verjaardag deze keer zal aanpakken. Want zodra de Jenners of Kardashians een verjaardag vieren, gebeurt dit natuurlijk groots. To be continued.

Stormi’s kinderfeestjes zijn net wat anders dan die van ons vroeger…

Stormi is jarig!

Vijf jaar geleden verraste Kylie ons met een video van maar liefst een kwartier waarin ze haar zwangerschap en de geboorte van haar dochter aankondigde. Na maanden van geruchten dat Kylie zwanger zou zijn, deed Kylie eindelijk een boekje open over haar zwangerschap. Nu is de kleine Stormi al weer vijf (!) jaar en dat moet groots gevierd worden.

kylie jenner stormi verjaardag
Instagram / @kyliejenner
kylie jenner stormi verjaardag
Instagram / @kyliejenner

Van Wolf naar Aire

Kylie houdt wel van een geheimpje hier en daar. Zo hield ze de naam van haar tweede kindje bijna een jaar geheim. In eerste instantie heette de zoon van Kylie Jenner en Travis Scott ‘Wolf’, maar dit bleek toch niet zo bij hem te passen. Gelukkig weten we nu eindelijk hoe het kleine broertje van Stormi heet, namelijk Aire.

Instagram Kylie Jenner Instagram Kylie Jenner

Verjaarweek

De Jenners en Kardashians kunnen zich klaarmaken voor een verjaarweek, want de kleine Aire is morgen jarig. Of Kylie en Travis de verjaardag van hun kids samen vieren, is nog maar de vraag. Zo zou het stel volgens geruchten niet meer bij elkaar zijn.

Volgens onderzoek is dit de beste dag waarop je jarig kan zijn

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.