Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 6 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Stranger Things-acteur Noah Schnapp komt uit de kast op TikTok, zo reageerde zijn familie

De 18-jarige Noah Schnapp, beter bekend als Will Byers uit de hitserie Stranger Things, kwam gisteren uit de kast in een TikTok-video. De video is inmiddels al meer dan 30 miljoen keer bekeken en Noah wordt massaal gesteund. Precies zoals het hoort natuurlijk en gelukkig lijkt het erop dat zijn verhaal thuis ook goed ontvangen werd. Dat uit de kast komen voor veel jonge jongens en meiden eng is, hoor je helaas maar al te vaak. Gelukkig heeft Noah een very supportive family.

“We know.”

Noah Schnapp komt uit de kast

“I guess I’m more similar to will than I thought”, schrijft Noah bij de video. Dit verwijst natuurlijk naar de theorie dat Will in Stranger Things een crush heeft op zijn beste vriend Mike. Een bijzondere storyline, die nog niet zo diep is uitgewerkt. Hopelijk zien we daar in het laatste seizoen meer van, maar ondertussen is het Noah zelf die steeds meer tot zichzelf komt. Fans van over heel de wereld zijn dolgelukkig en verrast door de casual video van Noah. Zo reageert iemand zonder zijn video: “this is such a king way to come out to the internet”.

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound – princessazula0

Een icon

Het is eigenlijk te gek voor woorden dat een ‘coming out’ nog steeds moet, date lekker wie je wil. Denken wij dan tenminste. Iedereen moet lekker doen wat hij of zij wilt, ‘t zou niemand uit moeten maken. Toch is dat niet zo simpel, dat snappen we ook. Er wordt nog te veel geoordeeld door jan en alleman. Daarom is het zo iconisch dat Noah zo lekker casual is en daar wordt hij voor geprezen.

Go Noah.

Een agressieve William en het nazikostuum: prins Harry doet nog meer schokkende onthullingen over zijn familie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.