Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 23 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

De stylist van Sex and the City haalt uit naar Cynthia Nixon

And Just Like That is sinds 9 december te zien bij HBO Max. Wij hebben als echte Sex and the City-fans natuurlijk ontzettend uitgekeken naar dit moment. Helaas is Samantha niet in de nieuwe serie te zien en veel fans denken dat dit komt door de ruzie tussen Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall. Toch lijkt dit niet de enige ruzie te zijn, want de oude stylist van Sex and the City heeft nu flink uitgehaald naar Cynthia Nixon.

Ouch!

And Just Like That

In And Just Like That volgen we Carrie Bradshaw, Charlotte York en Miranda Hobbes en hun leven in New York als 50-jarigen. Zo zien we dat Carrie niet meer haar oude vertrouwde column schrijft, maar te horen is in een podcast. Ook zien we dat de gezinnen van Miranda en Charlotte behoorlijk zijn opgegroeid. Hoewel het bij alle dames ontzettend goed lijkt te gaan, weten we allemaal dat de schijn soms kan bedriegen.

Zo lijkt het erop dat Miranda met een alcoholverslaving zit en weten we allemaal dat de man van Carrie – Mr. Big – doodgaat aan een hartaanval. Fans laten op social media massaal weten wat ze van de nieuwe serie vinden en het is zeker niet allemaal positief. Zo zijn ze bijvoorbeeld totaal niet blij met de manier waarop Samantha Jones uit de serie is geschreven.

Stylist Sex and the City

Als wij aan mode en series denken, dan denken we aan Patricia Field. De 79-jarige styliste heeft jaren gezorgd voor de iconische looks van Sex and the City en ze zit ook nu zeker niet stil. Ze heeft namelijk meegewerkt aan het tweede seizoen van Emily in Paris die vanaf vandaag op Netflix is te zien. Toch blikt ze nu And Just Like That te zien is terug op haar oude rol en ze haalt in en interview hard uit naar Cynthia Nixon en de nieuwe serie.

In een gesprek met The Sunday Times wordt Patricia gevraagd wat ze vindt van de styling van de SATC-reboot And Just Like That, die wordt geleid door haar voormalige assistent Molly Rogers. Patricia zegt: “I like some of it, I don’t like all of it, but I know what she’s dealing with.” Als er gevraagd wordt wat ze bedoelt vervolgt Patricia: “I know those gals! Sarah Jessica [Parker] thinks she knows everything – and she does. Cynthia Nixon thinks she knows everything – and she doesn’t! Even today, when I speak with Molly, it’s about Cynthia. I say, ‘I remember what you are going through.” Awkward!

Cynthia Nixon
LAWRENCE LUCIERGETTY IMAGES

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.