Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 9 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Huh?! Gaat Mr. Big dood in de SATC-reboot And Just Like That?

Het is eindelijk zover: vanaf vandaag is And Just Like That op HBO Max te zien. Wij kunnen niet wachten tot we weer van Carrie, Miranda en Charlotte kunnen genieten. Toch lijkt de serie ook weer vol drama te zitten, want fans denken dat Mr. Big dood gaat in And Just Like That en na het kijken van de eerste aflevering lijkt dit helaas waar te zijn.

SPOILER ALERT!!!!

And Just Like That

Op 11 januari 2021 kwam het geweldige nieuws naar buiten dat er SATC-reboot zou komen. And Just Like That volgt Carrie, Charlotte en Miranda 20 jaar later dan in de laatste film. De nieuwe serie – die uit tien aflevering zal bestaan – heeft een flinke upgrade gehad en zal veel meer inspelen op de moderne tijd waarin we nu leven.

Helaas weten we al een tijdje dat we een van onze favoriete personages – Samantha – moeten missen. Er is al wel onthuld dat Samantha niet doodgaat in de serie, maar ruzie krijgt met Carrie en op die manier uit de serie wordt geschreven. De cast en de regisseur hebben aangegeven dat er altijd plek is voor Samantha om terug te komen en wij hopen zeker dat het gebeurd want de show is niet hetzelfde zonder dit iconische personage.

And Just Like That verdienen
James Devaney/GC Images

And Just Like That: zoveel geld verdienen de Sex and the City-actrices per aflevering

Mr. Big

Toch denken fans dat Samantha niet het enige personage is wat we dit seizoen moeten missen. Er zijn namelijk verschillende redenen waarom fans denken dat Mr. Big zou sterven in And Just Like That. Voordat er bekend werd gemaakt dat er een nieuwe serie aankwam, gingen er ook geruchten rond dat er een derde film aankwam. Toen werd er in de Origins podcast onthuld dat Mr. Big naar verwachting zou sterven in de derde film, “waardoor de rest van de film meer gaat over hoe Carrie herstelt van Bigs dood dan over de relatie tussen de vier vrouwen.”

Toch ontkende Chis Noth (Mr. Big) de geruchten dat zijn personage zou sterven, maar hij zei wel dat hij nooit meer terug zou komen om Mr. Big te spelen. In de trailer van And Just Like That zien we Mr. Big gelukkig wel terug, maar fans denken toch dat er iets aan de hand is. We zien hem erg hard sporten en die-hard Sex and the City-fans weten dat Mr. Big in het verleden hartproblemen heeft gehad.

Sarah Jessica Parker geeft een iconische reactie op kritiek over And Just Like That

Een nieuwe liefde

Toch is er één gebeurtenis waardoor fans echt twijfels krijgen. Carrie Bradshaw is op de set van And Just Like That zoenend gespot met een man die niet Mr. Big is. Het gaat hier om haar costar Jon Tenney. We weten natuurlijk niet of dit betekent dat het stel uit elkaar is, of Mr. Big gestorven is of dat het om nepbeelden gaat.

Mr. Big dood fans
James Devaney/GC Images

Cynthia Nixon en Kristin Davis hebben bevestigd dat ze voor And Just Like That ook neppe scènes hebben gefilmd om zo de serie een verassing te houden. Het is namelijk nogal moeilijk om belangrijke gebeurtenissen op een set te verbergen als je in New York City aan het filmen bent. Toch komen we er in de eerste aflevering achter dat Mr. Big helaas echt doodgaat, want hij krijg na een zware training een hartaanval.

Reacties

Fans lijken totaal niet blij te zijn met deze wending en delen hun mening duidelijk op Twitter. Hoewel Mr. Big niet altijd even goed is geweest voor Carrie, moeten we toch toegeven dat hij een van onze favoriete personages was en dit lijkt voor veel fans ook te kloppen. Zo schrijft een fan: “can we just uh unmake this show?! WHO wanted that ending #AndJustLikeThat” en een andere fan schrijft: “Sobbing at #AndJustLikeThat ending. Why did they do that to us.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.