Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 26 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Suki Waterhouse en Robert Pattinson verwelkomen kindje: verraadt dit detail het geslacht?

Door een foto die recent opdook, wordt duidelijk dat Suki Waterhouse is bevallen van haar kindje met Robert Pattinson. En de foto geeft een duidelijke hint: betekent dit dat de twee een meisje hebben gekregen?

Sinds haar bekendmaking op Corona Capital Festival was iedereen in de ban van de zwangere Suki Waterhouse. De actrice/zangeres maakte met een imposante glitteroutfit bekend dat ze in verwachting was. De vader? Haar vriend Robert Pattinson.

Suki Waterhouse en Robert Pattinson ouders geworden

De afgelopen maanden werd Suki Waterhouse meerdere keren gespot met een prachtige baby bump. Zo betrad ze de rode loper van de Emmy Awards nog met de baby in haar buik, gehuld in een prachtige rode jurk. Nu wordt duidelijk dat Suki inmiddels bevallen is. Ze is namelijk, samen met vader Robert, gespot tijdens een wandeling in Los Angeles.

Bekijk de beelden in dit bericht op X.

De baby zit dus niet meer in de buik van Suki, maar ligt in een prachtige buggy. En daar is meteen iets mee, want de buggy is lichtroze. Verraad dit dat Suki is bevallen van een meisje? To be continued.

Wat de naam van het kindje is, dat is nog onbekend. Het wachten is ook nog op een officieel bericht van het stel. Maar aan de foto’s in het park maken we op dat zij nu een gezin van drie vormen. Benieuwd hoe de baby eruit ziet? Volgens AI gaat het kindje er zo uitzien.

Struggles met het kiezen van de naam

Of Suki en Robert al een naam hebben gekozen, dat is de vraag. Een insider vertelde begin deze maand aan The News dat het stel nog niet uit de naam was, maar dat de voorbereidingen in volle gang waren. “They’ve started working on the nursery, the crib, tons of clothes, bottles and a bunch of other baby supplies,” vertelt de bron. “They’ve also begun coming up with a list of names but haven’t decided on anything specifically.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.