Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Relaties 12 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Blijkbaar kan je tandarts zien of je een blowjob hebt gegeven en dit is hoe

We kwamen op TikTok een video tegen waarin verteld werd dat tandartsen kunnen zien of je recentelijk nog een blowjob gegeven hebt. We gingen op onderzoek uit en drie keer raden: die informatie blijkt dus écht waar te zijn.
Dat iets op TikTok staat betekent natuurlijk niet perse dat het waar is – er staan ook verschillende dingen op het platform die helemaal niet waar blijken te zijn en waarbij het vooral om een choquerend effect lijkt te gaan. Maar bij deze informatie lijkt het echter wel om de waarheid te gaan, want verschillende mondhygiënisten en tandartsen bevestigen de viral op TikTok.

Het blijkt dus dat jouw tandarts écht kan zien dat je recentelijk nog een pijpbeurt gegeven hebt.

Dít ziet een tandarts na een blowjob

Het begon allemaal met onderstaande video van TikTok-gebruiker Cian McBrien:

@cianmcbrien IM CRYING #fyp ♬ Somebody to love Basstrologe Bootleg – mthekyng

Wat de tandartsen dan precies zien? Je kunt het vergelijken met een blauwe plek, maar dan in je gehemelte. Pijpen kan kleine beurse plekjes in je gehemelte achterlaten als je een beetje te ruig doet. Die plekken ontstaan als er een langere tijd veel druk op de plek wordt uitgeoefend. Het kan bijvoorbeeld ook voorkomen als je heel veel hoest. Deze plekjes kleuren in de praktijk vaak (donkerder) rood, paars of een beetje bruin.

Een mondhygiëniste laat weten dat tandartsen niet perse kunnen zien of je ooit in je leven een blowjob gegeven hebt, maar dat ze het wél kunnen zien als dat recentelijk nog was en het er een beetje wild aan toe ging – whoops.

Waarom je een tandarts bezoekje niet hoeft te skippen

Tandartsen doen overigens helemaal niets met deze juicy (en een beetje beschamende) informatie omdat ze het niet belangrijk vinden, tenzij de persoon in kwestie écht ontzettend jong is of er sprake lijkt te zijn van geweld. In dat geval kan het zijn dat de tandarts voorzichtig vraagt of er iets aan de hand is. Maar in de meeste gevallen zal je tandarts er dus zeker niets van zeggen, dus no worries.

Je hoeft overigens ook niet bang te zijn voor die vlekken. Die verdwijnen vanzelf weer en het doet jouw gezondheid geen kwaad. Toch fijn om te weten.

Een tandarts gaat viral op TikTok nadat ze vertelt dat je voor het ontbijt je tanden moet poetsen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.