Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 8 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Wat is er nu precies aan de hand met Taylor Swift, Jo Koy en de veelbesproken Golden Globes-diss?

Afgelopen nacht was het zover: de Golden Globes werden uitgereikt in Beverly Hills. Menig acteur, actrice en celebrity was aanwezig. Zo ook Taylor Swift. Voor haar werd het een rommelige avond, want presentator Jo Koy nam haar in de maling. Wij praten je bij over de veel besproken diss.

Het was een avond waar nog lang over doorgepraat zal worden. Niet alleen door de winnaars, maar ook door de celebrities in de zaal.

De diss van Jo Koy aan het adres van Taylor Swift

Tijdens de openingsmonoloog van host Jo Koy vond een ongemakkelijk moment plaats. Jo maakte een grap over Taylor Swift, maar die werd – aan Taylors gezicht te zien – niet helemaal lekker ontvangen.

“The big difference between the Golden Globes and the NFL — on the Golden Globes we have fewer camera shots to Taylor Swift” grapte Jo Koy in de eerste minuten van de uitreiking. Hiermee verwijst hij naar de vele beelden die opduiken nadat Taylor weer eens een Kansas City Chiefs-wedstrijd bezocht van vriendlief Travis Kelce. De camera draaide na de grap naar de zangeres, die met een ijzige gezichtsuitdrukking een slokje van haar rosé champagne nam.

Het internet haakt aan

Op X en Threads kan Taylor rekenen op veel bijval. Van grappen over de vele camera’s die alsnog op Taylor gericht waren tot opmerkingen over het geïrriteerde gezicht van Taylor.

Even later spotten we Selena Gomez, Taylor Swift en Keleigh Teller in (wat lijkt) een vurige roddelsessie. Deze lijkt alleen niet te gaan over de opmerking van Jo Koy, maar over Timothée Chalamet. De oplettende kijker ziet aan de lipbewegingen Keleigh Teller dat de naam van Timothée wordt genoemd, die samen met vriendin Kylie Jenner de uitreiking bezocht.

De look van Taylor Swift

Als je geroast wordt, dan het liefst in een mooi ensemble. Taylor verscheen op de rode loper in een groene paillettenjurk van Gucci, hakken van Christian Louboutin en diamanten oorbellen van De Beers.

81st Golden Globe Awards - Arrivals
Jordan Strauss/Invision/AP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.