Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 12 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Toe aan een pauze? Dit zijn vier tekenen dat jij en je partner een break nodig hebben

Hoe graag we het ook willen, helaas duurt de honeymoonfase niet voor altijd. Veel stellen krijgen vroeg of laat toch te maken met wat frictie en verveling. Gaat het niet zo lekker met jouw relatie de laatste tijd? Dan zijn de volgende dingen tekenen dat jullie een break nodig hebben, om daarna weer dichter bij elkaar te komen.

En hiermee bedoelen we een break, geen break-up.

Toe aan een pauze? Dit zijn vier tekenen dat jij en je partner een break nodig hebben

Er zijn een paar signalen die aangeven dat het beter is om even op de pauzeknop te drukken.

1. Jullie gesprekken beginnen oersaai te worden

Is het stil tijdens het eten? En zijn de gesprekken saai en ongeïnteresseerd? Dan kan je wel stellen dat the spark tussen jullie is verdwenen. Als jullie vroeger uren konden praten, maar nu een kwartier al lang is.

2. Jullie seksleven ligt plat

Als niet jij, maar je seksleven plat ligt, dan is er iets aan de hand. Kan jij je niet meer herinneren wanneer jullie voor het laatst een goede vrijpartij hadden? Dan is het wellicht tijd voor een pauze.

3. Je voelt je meer op je gemak zonder partner

Voel jij je lekkerder als je alleen thuis bent? Dat is een belangrijk teken dat je waarschijnlijk toe bent aan meer me-time, om even je gedachten op een rij te zetten. Als er één ding belangrijk is, dan is het wel dat jullie je op je gemak voelen bij elkaar.

4. Je weet niet zeker of jullie een toekomst hebben samen

Als je altijd al hebt getwijfeld over de toekomst van jou en je partner, dan is dit een mooi moment om wat gas af te nemen. Een pauze is het perfecte moment om eens stil te staan bij de situatie. Wil je hiermee verder of is het beter zo?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.