Carolina van Vugt
Carolina van Vugt Daten 4 aug 2017
Leestijd: 2 minuten

5 tekenen dat jouw Tinder-match een date waard is

Bijna iedereen heeft weleens door Tinder gescrold. Hoewel de meesten waarschijnlijk voor de lol aan het swipen zijn geslagen, zitten er natuurlijk ook een hoop mensen op Tinder die de app een tíkje serieuzer nemen en op een date uit zijn.

Echter is niet elke Tinder-match een date waard; Tinder staat niet voor niks bekend als hook-up app. Mocht je toch in meer geïnteresseerd zijn dan aan avondje Netflix and chill, dan zijn dit vijf tekenen dat jouw Tinder-match wél een date waard is.

1. Zijn openingszin is niet seksueel getint // Er zijn twee soorten mannen op Tinder. De eerste soort zal je een berichtje sturen in de trant van ‘wat zie jij er heet/knap/lekker uit’, terwijl de tweede eerder iets zegt als ‘wat leuk dat we een match zijn’. Waar de eerste man waarschijnlijk alleen uit is op een seksueel avontuurtje, is de kans dat de tweede man op zoek is naar een serieuze date een stuk groter.

2. Na een tijdje via Tinder te hebben gesproken, wisselen jullie telefoonnummers uit en is híj degene die jou als eerste een berichtje stuurt // Als hij de moeite niet neemt om jou binnen een normale tijd een berichtje te sturen nadat je je telefoonnummer aan hem hebt gegeven, vindt hij jou blijkbaar niet belangrijk genoeg. Je moet natuurlijk wél een man hebben die blij is dat hij je nummer heeft bemachtigd en daar als een gentleman mee om gaat.

3. Hij schrijft je regelmatig een berichtje, en niet alleen om 11 uur ‘s avonds // Dit is best wel een belangrijk puntje, want uit de frequentie en timing van zijn berichtjes kun je een hoop informatie halen. Krijg je alleen berichtjes na 10 uur ‘s avonds met de vraag wat je aan het doen bent (en een knipoog-emoticon)? Dan kun je er wel van uit gaan dat hij een booty call wil plegen. Krijg je aan de andere kant juist berichtjes door de dag heen, die laten zien dat hij geïnteresseerd is in hoe het met jou gaat, dan gaat het de goede kant op.

4. Hij onderneemt pogingen om je op een échte date mee uit te vragen, in plaats van een Netflix and chill avondje voor te stellen // Als hij voor jullie eerste date al voorstelt om bij één van jullie thuis af te spreken om te ‘chillen’, dan weet je al hoe laat het is. Als hij een paar leuke plekken voorstelt waar hij jou graag mee naar toe wil nemen en vraagt wanneer jij tijd hebt om met hem af te spreken, dan weet je dat hij niet alleen maar denkt aan wat er tussen je benen zit.

5. Hij is ook daadwerkelijk leuk en aardig // Hoewel de bad guys soms juist zo aantrekkelijk kunnen zijn, ben je uiteindelijk toch beter af met een jongen die geen spelletjes met je speelt. Je zou zuinig op hem moeten zijn, want leuke jongens die oprecht geïnteresseerd zijn in wie jíj bent, vind je niet elke dag.

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.