Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 23 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Het internet raakt niet uitgepraat over de bizarre telefoonachtergrond van Kanye’s vrouw, Bianca Censori

De liefde verzegelen op je lockscreen is niets nieuws. Bij een groot deel van de mensen bestaat de telefoonachtergrond uit een foto van een geliefde. Zo ook bij Bianca Censori, die Kanye op haar achtergrond heeft – alleen is de fotokeuze best bijzonder.

Het is namelijk allesbehalve een lieve foto van Ye.

De telefoonachtergrond van Bianca Censori

Toen Bianca gisterenmiddag gespot werd in Los Angeles was het dit keer niet haar outfit die opviel, maar de achtergrond van haar telefoon. Daarop was Kanye te zien. Of nog specifieker: de metalen tanden van Kanye. Bianca heeft een foto van Kanye’s nieuwe gebit als achtergrond van haar telefoon, zo is te zien op foto’s van Page Six.

De nieuwe tanden van Kanye

Kanye West gaat voor heavy metal. Niet in zijn nieuwe album, maar in zijn mond. Recentelijk liet hij titanium implantaten in zijn gebit zetten, beter bekend als bekend als vaste tandprothetiek. Deze bedekken de boven- en onderkant van zijn gebit. Een operatie van $850.000. Het resultaat deelde Kanye trots op zijn Story.

Een insider vertelt aan Page Six dat de protheses permanent zijn, maar dat de tanden van Kanye niet verwijderd zijn. “This goes way beyond veneers or grills,” zegt de bron. “And his particular implant is quite unlike anything that has been done before.”

De tanden, die gemaakt zijn van palladium en platina, zijn schijnbaar geïnspireerd op de James Bond-schurk Jaws, die een gebit van metaal had. Het internet is verdeeld over de nieuwe look van Ye, maar aan Bianca’s lockscreen te zien heeft hij in ieder geval één grote fan.

Kanye West opnieuw onder vuur door expliciete foto’s

De relatie van Kanye West en Bianca Censori blijft een onderwerp van discussie. En dan niet zo zeer de relatie zelf, maar de beelden op social media en de looks van Bianca – die vermoedelijk door Kanye uitgezocht worden.

Gisteren was het weer raak. Toen deelde Kanye een reeks expliciete foto’s van Bianca op Instagram.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.