Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 9 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Het internet breek z’n hoofd over de ‘condoomjurk’ van Kanye’s vrouw, Bianca Censori

Kanye West houd er nogal een bijzondere stijl én denkwijze op na. De vrouw aan zijn zijde, Bianca Censori, staat ook bekend om haar spraakmakende looks. Dit keer is het haar jurk die de tongen losmaakt, want volgens velen lijkt het ontwerp wel erg op een condoom.

En de dame droeg de ‘condoomjurk’ om naar de kerk te gaan met Kanye …

De ‘condoomjurk’ van Bianca Censori

Afgelopen week vond er weer een Sunday Service plaats en de outfit van Bianca was op z’n zachtst gezegd opmerkelijk. Op de foto’s van Page Six zien we Bianca Censori, 28, droeg een zwarte jurk, die leek op een panty, die haar hele lichaam van top tot teen in doorschijnende stof hulde, compleet met een sculpturale gewatteerde ring die haar schouders en nek omcirkelde. En ja, we moeten toegeven: dit lijkt inderdaad op een zwart condoom.

Dat Kanye verschijnt in een maillot en een ‘Polizei’-shirt, maakt de look van het stel niet veel beter. Naast dat de outfits bizar zijn, lijkt het voor Bianca ook allesbehalve comfortabel of plezierig om dit te dragen.

Het internet heeft een duidelijke mening

Zoals altijd, worden de meningen fel gedeeld op Twitter. Toch gaat het niet alleen om de look van Bianca: ook Kanye wordt door het slijk gehaald. Toch zijn er ook mensen bang dat er van deze looks somehow een trend wordt gemaakt. ”Every time I make fun of kanye doing something goofy 6 months later people are out rocking it. Here comes the football pad / full body condom seasonal look, 2023” schrijft iemand op Twitter.

Bianca poseert (bijna) naakt voor Yeezy

Bianca is wel vaker in opspraak. Al hebben velen het idee dat haar controversiële acties worden aangewakkerd door man Kanye West. Zo poseerde de 28-jarige laatst bijna naakt voor Yeezy. Waarop velen zich afvroegen voor welk product er nou precies reclame werd gemaakt…

De ‘kledingstukken’ op de foto van Yeezy zijn in samenwerking met ontwerpster Mowalola geproduceerd. Mowalola Ogunlesi is een in Nigeria geboren modeontwerper en zangeres die in Londen werkt en woont en nu dus samenwerkt met Kanye. Het is een bijzondere collectie, dat kan je wel zeggen.

Na al Kanye’s kritiek op de ontblote shoots van ex Kim Kardashian, is het extra bijzonder dat zijn huidige partner nu meewerkt aan deze shoot. Volgers van Mowalola snappen niks van deze nieuwe collab: “I’m confused.. didn’t Kanye say Kim was wrong for posing in seductive clothing, or lack of, when they were married? What changed with his morals and values since then? ”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.