Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 21 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

The Bold Type seizoen 5: vanaf deze datum is de serie te zien in Nederland

De lockdown werd een klein beetje beter door The Bold Type. Toch waren we zo door de heerlijke afleveringen heen en was het wachten op seizoen 5. Nu is de releasedatum van het nieuwe en laatste seizoen bevestigd en wij vertellen je alles over de cast, het verhaal en natuurlijk het belangrijkste: de releasedatum in Nederland.

Seizoen 5 is het laatste seizoen van The Bold Type.

The Bold Type: seizoen 5

De serie, die in 2017 uitkwam, volgt collega’s en beste vriendinnen Jane Sloan (Katie Stevens), Kat Edison (Aisha Dee) en Sutton Brady-Hunter (Meghann Fahy) terwijl ze zich door het leven, relaties en vriendschappen navigeren. Niet geheel onbelangrijk: ze werken voor een vrouwenmagazine, Scarlet. Of je nu al groot fan bent of dat je de serie pas net ontdekt hebt (me), de serie over alle drama rondom Jacqueline Carlyle en Scarlet Magazine staat op Videoland en Netflix.

NBC Universal

Op 9 april werd bevestigd dat seizoen 5 op 26 mei in première gaat op Freeform en op Hulu op 27 mei. Als je dacht dat je er in Nederland langer op moest wachten, heb je het mis. De serie komt namelijk twee dagen na de release in de Verenigde Staten naar Nederland. Vanaf vrijdag 28 mei is The Bold Type wekelijks te zien via Videoland. Dit is het laatste seizoen van de serie en hij telt maar 6 (!) afleveringen.

Verhaal

Ondanks dat we nog niet helemaal weten waar het vijfde seizoen over zal gaan, weten we al wel dat er een aantal karakters zijn die we terugzien in de serie. Zo werd eerder bekend dat Sam Page zijn comeback maakt als de knappe Richard Hunter. Zij verbraken hun relatie in seizoen 4, dus wie weet wat seizoen 5 hen gaat brengen. Ook zien we Adena El-Amin terug in het vijfde seizoen. Voor wie niet kan wachten: seizoen 1 t/m 4 zijn komend weekend alvast te bingewatchen via Videoland.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.