Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 7 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit karakter uit The Bold Type maakt een grote comeback in seizoen 5

De lockdown werd een klein beetje beter door The Bold Type. Toch waren we zo door de heerlijke afleveringen heen en was het wachten op seizoen 5. Nu is de releasedatum van het nieuwe en laatste seizoen bevestigd en volgens verschillende bronnen maakt een belangrijk karakter een grote comeback in het laatste seizoen van The Bold Type.

Wie dat is? Wij vertellen je er alles over.

The Bold Type: seizoen 5

De serie, die in 2017 uitkwam, volgt collega’s en beste vriendinnen Jane Sloan (Katie Stevens), Kat Edison (Aisha Dee) en Sutton Brady-Hunter (Meghann Fahy) terwijl ze zich door het leven, relaties en vriendschappen navigeren. Niet geheel onbelangrijk: ze werken voor een vrouwenmagazine, Scarlet. Of je nu al groot fan bent of dat je de serie pas net ontdekt hebt (me), de serie over alle drama rondom Jacqueline Carlyle en Scarlet Magazine staat sinds afgelopen maand op Netflix.

Emily in Paris in één klap uitgekeken? Dan wil je deze series ook zeker kijken

Op 9 april werd bevestigd dat seizoen 5 op 26 mei in première gaat op Freeform en op Hulu op 27 mei. Helaas is er nog geen bevestiging gegeven of The Bold Type seizoen 5 dan ook naar Netflix komt. Fingers crossed dat het ook snel op Netflix (of Videoland) staat. Het slechte nieuws is: dit is direct het laatste seizoen van de serie en het maar zes (!) afleveringen.

Dit karakter maakt grote comeback

Toch is er ook goed nieuws, volgens TVLine maakt Sam Page in het vijfde seizoen zijn comeback als Richard Hunter, de vervreemde echtgenoot van Sutton Brady. De twee gingen in seizoen 4 uit elkaar nadat ze een miskraam had gehad en er onenigheid bestond over de vraag of ze echt een gezin willen stichten of niet. Na de breuk ging Sutton aan de alcohol en had ze seks met haar ex-vriend.

The Bold Type

Showrunner Wendy Straker Hauser vertelde eerder aan TVLine dat ze een reünie tussen het koppel niet uitsloten. “I feel that Richard and Sutton have much more to explore,” vertelde ze.“They both need to explore themselves first, though. They haven’t hit real, huge roadblocks before… I certainly don’t think the door is closed forever. But we’ll all discuss it in season 5.” Wij kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen op Netflix of Videoland staat.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.