Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 28 mei 2020
Leestijd: 4 minuten

Deze 7 geheimen over The Hills wisten zelfs de grootste fans niet

Nu we spontaan The Hills zijn gaan kijken in quarantaine, is het van essentieel belang dat we in alle details van de serie treden. Er zijn namelijk genoeg geheimen over The Hills, die zelfs onder grote fans niet bekend zijn. En daarom delen wij alle ins and outs over je favoriete serie. Wedden dat je nu opnieuw gaat kijken?

The Hills geheimen

De geënsceneerde situaties waarin de castleden van de realityserie zich vaak bevonden en gescripte gesprekken zagen we minder in The Hills: New Beginnings Tegenwoordig hebben we namelijk al snel door wanneer iets nep is. Ondanks dat niet alles van de serie helemaal echt was, was de drama wel degelijk real. Wij delen de allergrootste geheimen over de serie. Als fan moet je die natuurlijk kennen.

1. MTV wilde de acteurs laten biechten

In eerste instantie wile MTV dat de cast van de serie zo nu en dan dingen zouden vertellen in een biechtkamer met camera. De meeste realityseries toentertijd hadden zo’n kamer waar de deelnemers hun geheimen of emoties konden delen zonder dat het er geforceerd uitzag.

De producent vertelde waarom dat idee niet zou werken. Ze zegt: “The network got really scared that we weren’t putting testimonials in there. The audience didn’t really know what it was. They said, ‘Are these bad actors?’ or, ‘What’s going on?’… That’s where the editors also were our storytellers. We had the best editors in the business, and the best field people that caught things that we would’ve never been able to catch.”

2. De buurjongen van Heidi en Spencer was een acteur

Geef toe, jij vond het ook een beetje gek dat Heidi en Spencer zoveel rondhingen met hun jongere buurjongen Enzo. Toen de show afgelopen was, gaf Heidi toe dat hij gewoon een acteur was die gecast was om meer drama te creëren. Ze zei: “Obviously he was a child actor. He did a great job.”

3. Producenten wilden dat Lauren wel naar Parijs ging

We weten allemaal nog het moment aan het einde van seizoen 1 wanneer Lauren de kans krijgt om een zomer naar Parijs te gaan met Teen Vogue. Ze weigert het fantastische aanbod omdat ze liever de zomer doorbracht met haar bae Jason Wahler.

Hoewel we graag willen geloven dat het de gemene producenten waren die Lauren overhaalden om niet te gaan, was het besluit daadwerkelijk die van haarzelf. Ondanks dat de producenten het niet met het besluit eens waren, gaven ze wel toe dat het voor goede tv zorgde.

4. De cast wilde meer geld

Het is natuurlijk niet gek dat Lauren het meest betaald kreeg met haar rol als verteller. Toch wilde de rest van de cast ook een gelijk salaris. Dat plan werd geen succes en Lauren bleef doorgaan met een salaris van maar liefst $125.000 per aflevering! De rest van de cast kreeg ongeveer een ton per aflevering. Ook niet verkeerd.

Heidi gaf het volgende toe in een interview: “Cast members did all make different salaries, so we wanted to do like Jersey Shore and unite together and all get a bigger paycheck, but everyone was a little bit too divided. I think that would’ve been the smarter thing for everyone to do at the time, but that’s not what happened.”

5. Spencer was in het echt best aardig

Wat hier wel bij gezegd moet worden, is dat dit uit Spencers eigen mond kwam. Hij zei toen de show afgelopen was dat MTV hem veel gemener heeft doen laten overkomen. Spencer wilde er zeker van zijn dat de show niet gecanceld zou worden, waardoor hij extremer deed voor de kijkcijfers.

Nu heeft hij zijn eigen show op MTV waarin hij op een spirituele ontdekkingsreis gaat en zou hij een veel rustiger leven hebben. We zijn benieuwd of we dat ook te zien krijgen in het nieuwe seizoen van The Hills.

6. Veel castleden verhuisden naar rustigere plekken

Een serie zoals The Hills filmen is natuurlijk super intens, dus het is goed voor te stellen dat de transitie van realityster naar het normale leven nogal intens is. Heidi en Spencer besloten daarom om L.A. de verlaten en naar Malibu te verhuizen. Dit deden ze met een enorme entourage aan beveiliging. Later gingen de twee naar Costa Rica voor een paar maanden.

Heidi zei: “It was hard because we didn’t really have our families and life was just a mess. It was really challenging adjusting from that high.” Audrina Patridge en Justin Bobby verlieten Los Angeles ook. Zij kwamen een aantal jaar tot rust in Nicaragua.

7. Kristin moest de gemene chick spelen

In seizoen 5 kwam Kristin even om de hoek kijken als de vervanger van Lauren. En man, wat bracht de meid drama met zich mee. Toch was ook dit enigszins doorgespeelde kaart. Kristen zegt: “MTV actually asked me if I was OK with them saying “the bitch is back.” And I was like, “Yeah, let’s do it. I’m coming back, let’s make it big.” I looked at it as a job and I was having fun so I was game for it.”

Er zijn natuurlijk nog veel meer geheimen achter de realityserie, maar dit is genoeg om ons weer helemaal enthousiast te maken om de serie te gaan kijken.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Dit is alles wat je moet weten over de The Hills reboot

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.