Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 20 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Boek de ultimate girlstrip naar Italië en verblijf in The White Lotus-villa

De HBO Max-serie The White Lotus verovert harten over de hele wereld. De serie volgt verschillende gasten en medewerkers van het resort The White Lotus. Iedereen heeft zo z’n eigen issues en het verblijf wordt dan ook beïnvloed door alle psychosociale disfuncties. Met andere woorden; ze zijn allemaal een beetje loco. In seizoen 1 zijn we in Hawaï, in seizoen 2 reizen hotelgasten af naar Sicilië. Die villa is prachtig en we hebben goed nieuws; want het is gewoon te boeken op Airbnb!

Boek villa Tasca uit The White Lotus

Het landgoed, gelegen in Palermo, brengt tot acht gasten terug naar de jaren 1500, met een tuin van 20 hectare en vier slaapkamers met elk een eigen badkamer. Binnen leidt een dubbele trap de gasten naar de hoofd verdieping. De woon- en eetkamers hebben hoge plafonds, hoge ramen en Italiaanse kunst en design op elke hoek, waaronder prachtige schilderijen aan de muren en vloerkleden op de gepolijste stenen vloeren. Pracht en praal, perfect voor jouw Italian dream getaway.

Zoals trouwe fans zich misschien ook herinneren, is er ook een zwembad omringd door prachtige weelderige tuinen, waar je geheimen over jouw geliefden kunt verspreiden. Of, nouja, misschien moet je dat maar niet doen. It’s up to you.

Bekijk de foto’s hieronder. Klik voor een groter beeld:

Je moet wel een aardige spaarrekening hebben.. je betaalt in de maand juni zo’n 5.500 euro per nacht. Conclusie? Je moet héél veel vriendinnen meenemen. Bekijk de villa hier.

Alles wat je moet weten over het derde seizoen van The White Lotus

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.