Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 21 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Lief! Chrissy Teigen deelt de eerste beelden (en de naam!) van haar pasgeboren dochter

Maandag schreven we er al over, maar nu deelt Chrissy het ook zelf op Instagram: ze is bevallen van haar derde kindje. e beschuit met muisjes mag weer uit de kast getrokken worden. Een van onze favo celebrity-koppels, John Legend en Chrissy Teigen, zijn een prachtige dochter rijker.

En nu deelt Chrissy op Instagram het geslacht, de naam en een te lieve foto.

Een derde kindje voor Chrissy Teigen en John Legend

Ondanks dat John Legend en Chrissy Teigen het blijde nieuwes zelf nog niet op social media hadden gedeeld was het goede nieuws sinds maandag al bekend: Chrissy Teigen is bevallen van hun derde kindje. De zanger maakte het nieuws bekend tijdens een privé-concert een paar uur na de bevalling. Hij gaf naar verluidt aan dat hij heel weinig slaap had gehad en veel in het ziekenhuis is geweest, maar dat hij zich heel energiek voelde sinds dat zijn kindje ter wereld was gekomen.

Chrissy Teigen deelt de eerste beelden (en de naam!) van haar pasgeboren dochter

Nu deelt Chrissy, de trotse moeder, het nieuws zelf met haar volgers op social media. Op de schattige foto zien we een blije broer en zus, en in een mooi bericht deelt Chrissy de naam van haar pasgeboren dochtertje. ”She’s here! Esti Maxine Stephens – the house is bustling and our family could not be happier 💕”

Ook vader John Legend spat uit elkaar van geluk en liefde, zo lezen we in het bericht van Chrissy. ”Daddy sheds nightly tears of joy seeing Luna and Miles so full of love, and I am learning you still need diapers with a c section!? We are in bliss. Thank you for all the love and well wishes – we feel it all! X”

Esti komt héél gewenst, nadat het koppel de afgelopen jaren heel wat uitdagingen heeft doorstaan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.