Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 27 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Thijs Boermans onthult zijn favoriete liefdesliedje

De 27-jarige Thijs Boermans is een bezig bijtje. Naast zijn acteerklussen heeft hij onlangs het Italiaanse restaurant Nonna geopend, te vinden in Amsterdam. Het leven gaat zó snel, dat het soms goed is om stil te staan bij je favo dingen in het leven.

Dat is precies wat wij aan Thijs Boermans hebben gevraagd: welke dingen vindt hij nou écht leuk?

De favorieten van Thijs Boermans

Van welke dingen wordt de acteur blij? Natuurlijk zijn dat dingen als werk, de liefde, zijn kleine meisje en alle mooie dingen die hij mag doen, maar er zijn ook een aantal specifieke dingen waar hij extra blij van wordt. Wat dat precies is? Dat lees je hieronder.

1. Zijn favoriete gerecht

Thijs opende onlangs Nonna, een Italiaans restaurant. Dat Italiaans favoriet is, is dan ook geen verrassing. Maar wát dan precies? “Dat is heel simpel en zo lekker”, vertelt hij. “Ravioli met alleen boter, salie en zout! Mijn moeder maakt dit het allerbeste.”

2. Zijn favo babykledingmerk

Thijs is natuurlijk dit jaar vader geworden, dus zijn kleine meid is een groot deel van zijn leven. Waar kleedt hij Nala het liefst in? “Ik neig meer naar Donsje, maar in mijn kindertijd droeg ik alleen maar GAP! Van slapen tot rennen, ik deed alles in die kleren.”

3. Favoriete liefdesliedje

Enne – hoe romantisch is Thijs? Welk nummer laat hem smelten? “Het klinkt misschien een beetje raar, maar het is Bubbly van Colbie Caillat. Daar werd ik vroeger heel emo van, dus daar houd ik me graag aan vast.”

4. Favoriete Nederlandse film

De acteur komt uit een echte filmfamilie. Acteurs, regisseurs.. film stroomt door zijn bloed. Maar welke film vindt hij écht goed? Dat is een duidelijk antwoord: “De film Wolf, vanwege Marwan Kenzari. Maar als ik een serie mag noemen is dat De Joodse Raad. Daar heeft mijn moeder (Paula van der Oest) zichzelf als regisseur overtroffen.”

Bekijk alle favo’s nog eens terug in onze Instagram-post hieronder:

Luisteren: NSMBL-founder Anna Nooshin is te gast in onze podcast

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.