Lara Steenvoorden
Lara Steenvoorden Celebrity 5 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Thijs Boermans post eerste foto met baby Nala (spoiler: cute!)

Twee keer knipperen en de baby van acteur Thijs Boermans en NSMBL-founder Anna Nooshin is geboren. Voor ons gevoel zaten ze gisteren nog in Marrakesh. Maar het kleine meisje is er en de trotse vader heeft een eerste foto gedeeld!

Gisteren deelden Anna en Thijs een ontzettend lief filmpje om de geboorte van het meisje, dat de naam Nala kreeg, aan te kondigen.

Trotse vader Thijs

Thijs is ontzettend trots en wil zijn volgers graag bedanken voor alle lieve berichten die ze ontvangen hebben na het delen van de video. “Bedankt iedereen voor de ontzettend lieve en warme berichten. Jullie zijn fantastisch,” schreef hij. Ook deelde hij de eerste foto van zichzelf met zijn dochtertje. Daar zijn wij dan weer erg dankbaar voor – zo lief!

@thijsboermans

Klein geheimpje

Ook Anna Nooshin deelde gisteren een dankwoord in haar stories, voor alle liefde waarmee ze overladen worden. Daarbij schreef ze: “We hebben de afgelopen tijd lekker in alle rust en stilte van haar kunnen genieten (ze is niet vandaag geboren) en hebben dus fijn in een privé bubbel kunnen bijkomen.” Thijs Boermans en Anna hielden hun relatie ook een hele tijd privé en het duurde tot ver in de zwangerschap van Anna totdat het stel een foto van hen samen deelde. De exacte geboortedatum blijft onbekend.

Nieuwe fase

Nu is er een nieuwe fase aangebroken voor de kersverse ouders en Anna schrijft hierover: “Mommy era it is and I adore it.” Wij zijn vooral benieuwd of Thijs de draagzak voor zijn kleine spruit al heeft uitgevogeld.

@thijsboermans

IK HEB HULP (EN GEDULD) NODIG! #f #foryou #fyp #zwanger #draagzak

♬ original sound – Thijs Boermans

Chrissy Teigen deelt eerste close-up van haar pasgeboren baby

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.