Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 2 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze TikTok-hack laat zien dat we nepwimpers al jaren verkeerd plaatsen

We kennen de struggle maar al te goed: het aanbrengen van nepwimpers. Op de een of andere manier willen ze nooit meewerken. Ze zijn wel de perfecte keuze als je je look iets meer intensiteit wil geven en precies om die reden blijven we steeds terugkomen bij het product. Nu gaat er een TikTok-hack rond die al onze problemen oplost en het aanbrengen van nepwimpers wel heel gemakkelijk maakt.

Wij vertellen je precies hoe het zit.

Nepwimpers aanbrengen

Het aanbrengen van nepwimpers kan gemakkelijk je hele avond verpesten. Ze werken namelijk de helft van de tijd niet mee en als je ze eenmaal hebt goed hebt zitten, zal je zien dat ze tijdens het dansen ook nog eens loslaten. Dus lijm mee in de tas en hopen op het beste, maar je zou denken dat het ook makkelijker moet kunnen, en dat kan natuurlijk.

Het is sowieso erg belangrijk om naar de vorm van je oog te kijken. Helaas zijn nepwimpers namelijk geen one-size-fits-all product. Het kan dus ook zo zijn dat je de nepwimpers moet bijknippen voordat ze goed op je oog passen. De TikTok-hack die nu rond gaat laat zien dat je je nepwimpers niet op, maar onder je wimper aan moet brengen en wij zijn in shock.

Volgens deze TikTok-video brengen wij onze mascara totaal verkeerd aan (en zo doe je het goed)

TikTok-hack

We zijn normaal gewend om onze nepwimpers bovenop onze natuurlijke wimpers te plaatsen. Het probleem daarmee is dat ze vaak in de loop van avond loslaten. Met deze TikTok-hack wordt laten zien dat je je nepwimpers niet boven, maar onder je wimpers moet plaatsen. Iets boven je waterlijn om precies te zijn. Dit doe je door aan de bovenkant van de nepwimpers lijm te plaatsen en ze vervolgens op te plakken. Het vergt wel wat oefening, want het zal je waarschijnlijk niet in één keer lukken.

@charlize_perezz

How I apply my fake lashes to make them look more natural! 💗 #makeuphacks#makeup#fyp#fypシ#lashes#makeuptutorial

♬ No Guidance (Remix) – Quise UE

Nepwimpers onder je eigen wimpers plaatsen geeft direct een natuurlijker effect en het lijkt alsof je wimperextensions hebt. Laten we eerlijk zijn: we willen natuurlijk allemaal de look van wimperextensions voor de prijs van een paar nepwimpers. Wil je een nog voller effect? Krul dat je wimpers samen met de nepwimpers zodat ze nog mooier met elkaar blenden.

@itsnisrin

Who already knew about this?? #lashextensions #striplashes #eyelashhack

♬ original sound – nis

Reacties

TikTokkers gingen natuurlijk direct los en lieten weten wat zij van de hack vinden. Zo zegt een volger, “I started doing this 2-3months ago and can never apply lashes the same ever again. Total game changer!” en een andere volger schrijft, “I’m 28 yo and for the first time in my life I managed to put lashes. THANK YOU.”

Nu wil je deze hack natuurlijk direct uitproberen en daarom hebben wij de beste nepwimpers en wimperlijm voor je op een rij gezet.

1. ARDELL NaturalWispies 113 – € 7,08

Nepwimpers TikTok-hack
Douglas

2. Lash Pop In the Pink – € 10,95

Nepwimpers TikTok-hack
Douglas

3. Make-up Studio 26 Natuurlijke – € 10,10

Nepwimpers TikTok-hack
Douglas

4. SWEED Bom Dia Black nepwimpers – € 15,00

Nepwimpers TikTok-hack
De Bijenkorf

5. Red Cherry eyelashes Off RadarNude Onyx – € 6,07

wimpers
Douglas

6. SWEED Terryfic 3D Black – nepwimpers – € 24,00

De Bijenkorf

7. M·A·C Duo Adhesive wimperlijm – € 11,00

Wimperlijm
De Bijenkorf

8. SWEED Adhesive lijm voor nepwimpers – € 12,00

Wimperlijm
De Bijenkorf

9. Eylure 18H Lash Glue Black – € 7,13

Wimperlijm
Douglas

10. Velour Lash AdhesiveWimperlijm Helder – € 13,00

Douglas

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij gaan deze TikTok-hack snel proberen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.