Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Films & Series 5 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

3 redenen waarom je de film Gunpowder Milkshake niet wil missen

Nog geen plannen vanavond? Mooi, want vanaf vandaag is de film Gunpowder Milkshake exclusief te zien bij Amazon Prime Video. En die wil je niet missen!

Zet de popcorn en de cola maar vast klaar en trek je favoriete chillpak aan: vanavond is de ideale avond voor een ouderwetse movie night. Want: het is vroeg donker, het is koud buiten en met Prime Video heb je de beste films en series onder handbereik. Een film die je echt niet wil missen: Gunpowder Milkshake. En wel om deze drie redenen.

1: Spannend verhaal

Het verhaal van Gunpowder Milkshake in een notendop: Sam, gespeeld door Karen Gillan, was pas 12 jaar toen haar moeder Scarlet (Lena Headly) haar moest verlaten. Moederlief was namelijk een vooraanstaande sluipmoordenaar. Sam werd opgevoed door de misdaadorganisatie waar Scarlet voor werkte: The Firm.

Inmiddels is het 15 jaar later en is Sam in haar moeders voetsporen getreden. Als gevreesde huurmoordenaar is ze trouw aan The Firm. Maar als een gevaarlijke opdracht verkeerd gaat, moet ze kiezen tussen haar werk en het leven van de 8-jarige onschuldige Emily (Chloe Coleman). Je raadt het al: Sam wordt al snel zelf doelwit van The Firm.

2: Vrouwen aan het roer in Gunpowder Milkshake

Sam heeft maar één optie als ze dit avontuur wil overleven: zich herenigen met haar moeder en haar levensgevaarlijke medewerkers: The Librarians (Angela Bassett, Michelle Yeoh en Carla Gugino). Deze drie generaties vrouwen moeten elkaar nu leren vertrouwen en het samen opnemen tegen The Firm.

Dat betekent dat deze powervrouwen zich keihard moeten verdedigen tegen iedereen die ze in de weg staat. En geloof ons: dat kunnen ze. De vrouwen in Gunpowder Milkshake torenen in alle opzichten boven de mannen uit – en dat is heerlijk om naar te kijken.

3: Lust voor het oog

Wie Gunpowder Milkshake kijkt, belandt in een wereld vol actie, neonlichten en een spectaculair verhaal dat in hoog tempo doordendert. Alsof je naar een stripverhaal kijkt, maar dan levensecht. Het doet een beetje denken aan de wereld van de John Wick films (met Keanu Reeves als de gelijknamige huurmoordenaar), maar dan kleurrijk in plaats van grimmig – bijna alsof het een persiflage is.

Over de top? Ja. Veel geweld? Ja. Een aanrader? Jazeker! Met Gunpowder Milkshake kun je een avondje onbezorgd in een andere wereld duiken, op het puntje van je stoel of lekker onderuitgezakt op de bank.

Gunpowder Milkshake is vanaf vandaag exclusief te zien op Prime Video. Overigens vind je hier nog veel meer geweldige films en series, waaronder Hustlers (met Jennifer Lopez), De Oost en Greenland.

In samenwerking met Prime Video

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.