Julia Schaap
Julia Schaap Beauty 12 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe hack op TikTok: dit verzorgende product geeft jouw lippen extra volume

Hyaluronzuur serum voor op je lippen, TikTok staat er vol mee. Hoewel de meeste mensen hyaluronzuur gebruiken voor het gezicht, is het blijkbaar ook een geweldig product om je lippen meer volume mee te geven. Hoewel de meeste mensen nogal sceptisch zijn, staan er genoeg positieve reviews op TikTok. Er gaat een nieuwe wereld voor ons open.

Gotta love sociale media.

Hyaluronzuur op je lippen

Hoewel de meeste Hyaluronzuur serum gebruiken om de huid te hydrateren, zorgt dit product dus ook voor extra volume. Het klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn, vollere lippen zonder spuiten en naalden. Toch zijn er een hoop succesverhalen waarbij mensen deze hack hebben getest.

Hoe krijg je vollere lippen?

Nu is iedereen natuurlijk benieuwd hoe je dan daadwerkelijk meer volume in je lippen krijgt. Het is eigenlijk heel simpel; smeer een royale laag van het Hyaluronzuur serum op vochtige lippen. Je kan het vervolgens gewoon laten zitten. Je hoeft het serum er niet af te wassen, fluitje van een cent dus.

Verzorg je lippen goed

Hoewel Hyaluronzuur de huid juist hydrateert, worden je lippen wel wat droog. Het is belangrijk dat je je lippen dus goed blijft verzorgen. Gebruik genoeg lippenbalsem en houd je lippen goed vet. Hierdoor krijg je maximaal resultaat. Ook kan je eerst je lippen zacht scrubben, voordat je het Hyaluronzuur serum aan gaat brengen. Hierdoor zijn namelijk alle dode huidcellen van je lippen af.

Positieve reacties

Ook onder verschillende TikTok-video’s zijn er enorm veel positieve reacties. Zo zijn er een aantal kijkers die zelf de hack al hebben getest en schreven dat het echt werkt. Het merk maakt niks uit, als het maar Hyaluronzuur serum is. Deze trend kan je makkelijk uitproberen met een budget versie. Het is wel belangrijk dat je het even tijd geeft, probeer het minimaal een week. Hoewel je meer volume krijgt, is het niet zo dat je gigantische lippen kan creëren. Het is een subtiele plump, precies goed.

@darcieratcliff

Replying to @venny before & after of using Hyaluronic acid serum on my lips for a week #hyaluronicacid #lipplumper #beforeandafter

♬ Real Love Baby – Father John Misty

Deze viral lipstick van Clinique wil jij dit najaar op je lippen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.