Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 15 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

TikTok is compleet obsessed met de Canon G7X en dit is waarom

Tegenwoordig is er bijna niks zo belangrijk als het schieten van de perfecte foto. We vinden het namelijk allemaal leuk om mooie foto’s te plaatsen op Instagram en vooral influencers lijken hier keer op keer in te slagen. Zij plaatsen namelijk de meest scherpe en goed belichte foto’s op hun account, maar hoe doen ze dit? Het geheim achter deze prachtige kiekjes blijkt de Canon G7X te zijn en TikTok gaat compleet los.

Veel TikTok-gebruikers blijken deze camera namelijk allang in huis te hebben!

CanonG7x

Het kan zomaar zo zijn dat de naam van deze camera je bekend voorkomt. Het is namelijk een van de meest bekende vlogcamera’s die er bestaat en ook een van de meest bekende Nederlandse vloggers – aka Monica Geuze – maakte altijd gebruik van de Canon G7X. Maar deze bekende camera gaat nu om een hele andere reden compleet viraal op TikTok en dat heeft alles te maken met prachtige foto’s.

Eindeloos veel influencers onthullen op TikTok namelijk eindelijk hun grote geheim achter het altijd schieten van de perfecte foto. Want hoewel veel van ons dachten dat ze dit gewoon met hun iPhone deden blijkt het dat ze hiervoor de bekende vlogcamera Canon G7X gebruiken. En er is één detail ontzettend belangrijk en dat is dat je de flits van de camera aanzet. Zelfs overdag! En hoewel smartphones tegenwoordig echt prachtige foto’s kunnen maken zijn ook wij weggeblazen door het resultaat van de CanonG7x.

@ashleebock

this sunset too 🌅🧡 #hawaii #canong7x #photoideas

♬ original sound – stargirl

@nikizomorodi

For everyone asking how I edit my photos: I don’t, it’s the camera 🤠 #canong7xmarkii #iphonevscamera #nikizomorodi

♬ original sound – Lauren Wolfe

@laurenwolfe

went from the worst to the best pics of my life #instagramphototips #iphonephotography

♬ original sound – Lauren Wolfe

Reacties

En wij zijn niet de enigen die onder de indruk zijn van de kwaliteit die de CanonG7x geeft. Onder de video’s van de vele influencers wordt er namelijk massaal gereageerd. Zo schrijft een volger: “So happy I have the G7X ahh I can’t wait for sunset pics this summer.” Andere volgers schrijven: “Buying this camera”, “Fine I’ll get the canon g7x SIGH” en “Just bought it because of you 😂🫣.”

Wat ook opvalt is de hoeveelheid mensen die aangeeft dat ze deze camera al hebben. Ze vertellen namelijk dat ze deze camera ooit hebben gekocht omdat ze vlogger wilde worden, maar dit nooit hebben doorgezet. Daarna belande de camera in een la en gebruikte ze hem nooit meer, tot dit geweldige nieuws. Heb jij de CanonG7x nog ergens liggen? Haal hem dan snel tevoorschijn, want je wilt deze zomer zeker weten foto’s maken met deze geweldige camera.

Ben je nog geen gelukkige eigenaar van de Canon G7X? Neem hieronder dan snel een kijkje naar de twee verschillende varianten:

De Canon PowerShot G7X Mark II Zwart – € 639,-

canong7x camera tiktok
Bol.com

De Canon PowerShot G7X Mark III Zwart – € 739,-

canong7x camera tiktok
Bol.com

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.