Anne Smits
Anne Smits Celebrity 15 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian schudt haar volgers wakker met deze pikante foto

Een post op Instagram met een halfnaakt lichaam behoort voor de Kardashians tot hun dagelijkse routine. We zijn dan ook wel wat gewend. Maar deze keer zorgt de post van Kim Kardashian met een, bijna, ontbloot bovenlichaam toch voor wat opschudding.

Volgers zijn in de war door Kim’s selfies

Kim Kardashians volgers reageren op haar bikinifoto

Van een beetje tiet of bil op Instagram kijkt niemand raar op. Al helemaal niet als het om een Kardashian of Jenner gaat. Maar deze keer laten de volgers van Kim K van zich horen. En ze zijn niet positief.

Volgers reageren

Kim Kardashian plaatste gisteren drie foto’s met een bikinitop aan met de caption ‘Hey’. Ondanks dat de post inmiddels op ruim 3 miljoen likes zit, is niet iedereen te spreken over de foto’s. Zo reageren ze onder andere: “40 going on 21… grow up. Literally.”, “She sure does like looking at herself all the time!”, “She had daughters who have to deal with her post at school. Gosh”.

Gekke schaduw

Niet iedereen brandt los of dit soort foto’s nog wel bij een 42-jarige passen. Sommige volgers vragen zich af wat de vlek is op Kim haar borst: “What’s on your chest?” en “Looks like something has been spilled on you”. De reacties hierop zijn nogal verdeeld. Zo denken sommige volgers dat het slechts gaat om de schaduw van haar hand en telefoon, terwijl anderen denken dat het een afdruk is van de huidziekte psoriasis.

Geen Kardashians op het Met Gala

Niet alleen Kim haar boezem is het onderwerp van spreken. Zo gingen vorige week de geruchten in de rondte dat de Kardashians dit jaar niet welkom zijn op het Met Gala. De Oscars die afgelopen weekend plaatsvonden is voorlopig misschien het laatste Hollywood-spektakel waar de Kardashian-kliek aanwezig is. Zo zou Vogue-baas en bovendien organisator van het Met Gala, Anna Wintour, de gastenlijst klein houden. En de roddels zijn dat daar geen Kardashian op te vinden is…juice.

Deze iconische foto laat de ontmoeting zien tussen Vanessa Hudgens en Kaia Gerber

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.