Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 6 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

TikTok gaat los over self tanning drops die jouw huid een gezonde glow geven

Heb jij last van een bleke winterse kleur in je gezicht? Dan ben je zeker niet de enige. Het liefste behoud je natuurlijk dat gezonde bronzed kleurtje op je gezicht het hele jaar door, maar met de zonuren hier in Nederland is dat voor velen toch knap lastig. Maar nu lijkt de redding nabij: TikTok-gebruikers zijn namelijk ontzettend te spreken over de self tanning drops van het merk Collistar die je huid een prachtige glow heeft.

Tanning drops op TikTok

Een zongebruinde huid uit een potje is anno 2022 heel normaal, er zijn dan ook heel wat verschillende zelfbruiners te verkrijgen tegenwoordig. Helaas geven ze niet allemaal het natuurlijke resultaat waar de meeste vrouwen naar opzoek zijn in een zelfbruiner. Toch is er een product op de markt veel vrouwen nu laaiend enthousiast over zijn: de Collistar Magic Drops.

@maritkramer_

Using the Collistar Magic Drops #collistar #collistarmagicdrops #magicdrops #tanningdrops #tanning #howtouse #testing

♬ shes all i wanna be – tate mcrae

@charlottemolenaar00

can’t live without mi fake tan luv ✋#collistar #selftan #fy #fyp #foryou #magicfacedrops

♬ stayin alive x poouussyy talk – DJ LILLI

Het aanbrengen van de tanning drops is relatief simpel. Als eerste reinig je je gezicht zoals je gewend bent en breng je een gezichtscrème aan. Vervolgens breng je een aantal tanning drops aan op de huid en deze smeer je goed uit met je vingers. Zorg wel dat je de druppels overal goed aanbrengt en geen plekken vergeet, om dit soort resultaten te voorkomen:

@victoriawillis_

was a traumatic experience #fyp #foryou #viral #faketan #faketanfail #tanologistdrops

♬ Pray – J E S S I E M U R P H

Meteen na het aanbrengen van de tanning drops zul je er al wat meer bronzed uitzien, maar na een uurtje intrekken is het volledig resultaat zichtbaar. Hoeveel drops je precies nodig hebt voor het beste resultaat verschilt per persoon. Daarom is het belangrijk om hier zelf een beetje mee te experimenteren om te kijken wat heb beste voor jou werkt. Een belangrijk puntje: was na het aanbrengen van de tanning drops meteen je handen, anders kan je namelijk bruine vlekken krijgen.

Wij van NSMBL zijn ook méga fan van de Collistar Magic Drops en kunnen iedereen deze geweldige uitvinding aanraden.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.