Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 2 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze lipolie gaat compleet viral op TikTok en dit is waarom

Het is officieel weer herfst en dat betekend dat het steeds kouder wordt. Tijd dus om wat beter voor onszelf te gaan zorgen. Een goede huidverzorging is een echte must, maar vergeet vooral je lippen niet. Nu gaat TikTok compleet los om een lipolie van Dior die je lippen goed verzorgt en wij vertellen jou waarom je hem vandaag nog wil aanschaffen.

Lipolie is hét lipproduct van dit moment

Lipolie lijkt hét product te zijn wat iedereen op dit moment in zijn winkelmandje heeft zitten. Dat vinden wij niet zo gek, want lipolie is ontzettend goed voor je lippen. Waar een lippenbalsem alleen je lippen bedekt, dringt een lipolie diep door en hydrateert en voed het je huid. Je hoeft een lipolie dus niet constant opnieuw aan te brengen. Ideaal als je het ons vraagt.

Veel lipoliën zijn geformuleerd met vochtaanvullende en vochtaantrekkende ingrediënten zoals hyaluronzuur en vitamine E. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je lippen zacht, glad en vol blijven. Een lipolie is dus het perfecte product op je lippen te hydrateren en droge, gesprongen of gebarsten lippen te vermijden. Ideaal nu we steeds dichter bij de winter komen.

Deze populaire lippenstift uit de jaren ’90 is compleet uitverkocht door TikTok

TikTok-trend

Als je eenmaal op beauty-TikTok bent beland krijg je de mooiste producten te zien. Het product waar iedereen nu obsessed mee lijkt te zijn is de Dior Addict Lip Glow Oil. De lipolie belooft een mooie glas te geven en “de lippen diep te beschermen en te verbeteren, waardoor hun natuurlijke kleur naar voren komt.” De lipolie lijkt zeker niet tegen te vallen, want heel onze FYP staat vol met video’s over het product.

@aliciasannn

not sponsored btw! i’ve been wanting to try this for a long time and now i have 0 regrets 🤩 the shade is 015 Cherry! #diorlipoil #diorlipglowoil

♬ original sound – toohot4scotty

TikTokkers laten weten dat het product zeker het geld waard is. De lipolie van Dior kost namelijk € 37. Hij is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. In 001 Pink, 004 Coral, 007 Raspberry, 012 Rosewood, 012 Rosewood en 015 Cherry. Op TikTok worden de verschillende kleuren besproken en laten TikTokkers zien hoe je de gloss het beste kunt aanbrengen. De olie wordt vaak gedragen in combinatie met een lipliner voor een nog mooier effect. Wij zijn fan.

@rudiberry

Reply to @emma__1234.hallo fully blaming @danaisabellaaaa for this purchase #diorlipglow #diorlipoil #diorrosewood #viralmakeup #tiktokmademebuyit

♬ TWINNEM – Coi Leray

@trecholopis

My new obsession. The dior addict glow lip oil in cherry. That’s all goodbye. @dior #dioraddict #dior #fyp #foryou

♬ Seventeen – Ladytron

Reacties

Wij zijn niet de enige die enthousiast zijn over deze lipolie. In de comments onder al de TikTok-video’s gaat het namelijk ook helemaal los. Zo schrijft een volger: “Omg this has been in my cart for a hot min, def buying now” en iemand anders reageert: “I don’t need this *adds to cart*.”

Wij weten niet hoe het met jou zit, maar wij willen deze lipolie direct aanschaffen. Daarom zetten wij onze favoriete kleuren voor je op een rij.

1. DIOR Addict Lip Glow Oil in kleur 012 Rosewood

Dior lip
De Bijenkorf

2. DIOR Addict Lip Glow Oil in kleur 001 Pink

Dior
De Bijenkorf

3. DIOR Addict Lip Glow Oil in kleur 007 Raspberry

Dior lipolie TikTok-trend
De Bijenkorf

4. DIOR Addict Lip Glow Oil in kleur 004 Coral

Dior Lipolie
De Bijenkorf

5. DIOR Addict Lip Glow Oil in kleur 006 Berry

Dior Lipolie TikTok-trend

6. DIOR Addict Lip Glow Oil in kleur 015 Cherry

Dior lipolie TikTok

Welke kleur is jou favoriet?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.