Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 2 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Kim Kardashian-fans zoeken Pete Davidson in haar laatste Instagram-post

Heel het internet was gister in shock toen bekend werd dat Kim Kardashian en Pete Davidson hand in hand waren gespot. Al snel bleek dat de twee samen met Kourtney Kardasian en Travis Barker op stap waren en dat ze “gewoon vrienden” zijn. Fans leggen zich er echter niet zo makkelijk bij neer en denken nog steeds dat Kim en Pete aan het daten zijn. Ze zoeken Pete nu zelfs in de nieuwste Instagram-post van Kim Kardashian.

De realityster draagt namelijk een reflecterende outfit.

Kim Kardashian en Pete Davidson

We hebben al veel gezien dit jaar, maar dat Kim Kardashian en Pete Davidson mogelijk aan het daten zijn hadden we niet verwacht. De twee werden dit weekend hand in hand gespot in een achtbaan bij Knott’s Scary Farm in Buena Park, Californië. Hier waren ze samen met Kourtney Kardashian en Travis Barker om Halloween te vieren.

Veel fans dachten dat Kim Kardashian en Kanye West weer bij elkaar zouden komen. Het stel dat begin dit jaar – na zes jaar getrouwd te zijn – een scheiding aanvroeg, lijkt helaas echt niet meer bij elkaar te komen. Kim maakte bij SNL bekend dat ze gescheiden is van de rapper door zijn persoonlijkheid. Ouch! Gelukkig lijkt Kim goed in de markt te liggen, want de realityster werd al aan twee verschillende mannen gekoppeld die aanwezig waren bij de SNL-show die ze presenteerde.

Fans van Kim Kardashian gaan los door deze behind-the-scenes van Saturday Night Live

Oplettende fans

Oplettende fans merkten al op dat Pete Davidson met Ariana Grande begon te daten kort nadat ook zij de SNL-show had gepresenteerd. Dat moet natuurlijk een teken zijn. Toen een insider vertelde dat Kim en Pete “gewoon vrienden” zijn, gaven fans de hoop niet op. Kourtney Kardashian en Travis Barker waren namelijk eerst ook gewoon vrienden en we weten allemaal hoe dat is afgelopen.

Het is ook niet de eerste keer dat Kim en Pete romantisch met elkaar worden gespot. De twee deelden eerder in Saturday Night Live al een kus als onderdeel van een sketch. Dat de twee kort daarna hand in hand werden gespot kan geen toeval zijn. Ook vinden fans de activiteit van Kim Kardashian dit weekend verdacht veel lijken op een dubbeldate. Natuurlijk zetten fans de speurtocht voort en bespreken op Twitter of Pete te zien is op de achtergrond van Kims nieuwste Instagrampost.

Reacties

Kim deelde dit weekend een reeks foto’s van zichzelf in haar Halloween-kostuum. Ze droeg een reflecterende zilveren ruimtecowboy-outfit en wij zijn obsessed. Hoewel haar fans haar outfit ook geweldig vinden, zijn ze meer geïnteresseerd in het feit of ze Pete Davidson ergens op de foto’s kunnen spotten. Zo schrijft een fan op Twitter: “I’m really tryna see if Pete is in the reflection,” terwijl een andere fan reageert: “Lmao plsss I was doing the same thing.”

Het lijkt er helaas op dat Pete toch echt niet op de foto’s te vinden is. Hoop jij dat Kim Kardashian en Pete Davidson aan het daten zijn?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.