Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 16 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

De ‘revenge dress’ van Sophie Turner heeft TikTok in een houdgreep: hier shop je ‘m voor €75

Als je weet dat je jouw ex gaat tegenkomen, dan wil je iets imposants aantrekken. Sophie Turner understood the assignment. Sinds haar officiële publieke uiting met nieuwe vlam Peregrine Pearson raakt het internet niet uitgepraat over haar revenge dress. 

En goed nieuws: je shopt ‘m voor slechts €75.

De revenge dress van Sophie Turner

Afgelopen zaterdag greep Sophie Turner de Year of Dragon Celebration van Stanley Zhu in Londen aan om haar relatie met Peregrine Pearson officieel te maken. Na haar scheiding van Joe Jonas heeft de Britse actrice opnieuw de liefde gevonden bij de 29-jarige aristocraat. Wat betreft de old money aesthetic, zit het dus wel goed.

De twee waren eerder al samen te spotten op Instagram, maar maakten afgelopen weekend hun eerste publieke verschijning. En speciaal voor deze gelegenheid trok Sophie een indrukwekkend ensemble uit de kast. Op foto’s van Page Six is de outfit van Sophie te zien.

Sophie hulde zich namelijk in een tweedelige set, waarin haar figuur fenomenaal uitkwam. Hij was wat aan de gewaagde kant, maar wetende dat deze foto’s ook bij Joe terechtkomen, is het alle risico waard. Sinds het zien van de foto’s kunnen wij aan niets anders meer denken.

Je shopt de set bij Nordstrom

Na het zien van de foto’s gingen we er eigenlijk vanuit dat dit een onbetaalbare designerset was. Maar niets blijkt minder waar. Je shopt de set van Naked Wardrobe al voor €75 bij Nordstrom.

Naked Wardrobe Hourglass Ruched Off the Shoulder Jersey Crop Top – €16,5

Naked Wardrobe Hourglass Ruched Maxi Skirt – €58,79

revenge dress sophie turner
Nordstrom

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.