Tessa Ham
Tessa Ham Money 21 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Leuk interieuritem gezien? Deze TikTok vertelt je hoe je tientallen euro’s bespaart

Kom je op het internet een leuk interieuritem tegen? Stop dan met wat je aan het doen bent en neem even de tijd voor deze bespaartip. Dat kan met één keer al tientallen euro’s opleveren, laat staan wat je bespaart als je de tip je hele leven blijft gebruiken.

Deze bespaartip hebben we te danken aan Mallory Wackerman, die onder de username @malloryinteriors op TikTok is te vinden. In haar video laat Mallory zien hoe je geld kunt besparen als je op het punt staat een interieuritem te shoppen, al kun je ‘m wellicht ook uitproberen met andere items die je tijdens online shopsessies tegenkomt.

TikTok tip besparen op shoppen

Het beste van alles? De tip kost je misschien amper een paar minuten, maar levert dus wel veel op. In de video laat de TikTokker een lamp zien van Urban Outfitters, die op dat moment 129 dollar kost. Maar, hier komt de clue, Mallory heeft bijna exact dezelfde lamp voor 59 dollar minder in huis gehaald.

“Veel retailers verkopen eigenlijk precies dezelfde producten”, legt Mallory uit. “Het eerste wat je doet als je een leuk interieuritem op het oog hebt, is de beschrijving van het product op Google op te zoeken.” In haar TikTok zie je vervolgens dat Mallory een soortgelijke lamp vindt bij een andere aanbieder, maar dan voor 94.99 dollar. Daarmee bespaart ze dus al 30 dollar.

@malloryinteriors

This hack will save you A TON of $$$ when you’re shopping for furniture or home decor online. #homedecorhack #furnitureshopping #onlineshoppinghack

♬ original sound – Mallory Wackerman

Maar Mallory heeft nog een trucje achter de hand om te besparen. Om te zien waar de lamp nog meer verkocht wordt, slaat ze de afbeelding op en zoekt ze met Google Images via de ‘reverse‘-optie naar soortgelijke afbeeldingen.

En ja hoor, ze heeft beet. Dezelfde lamp wordt ook op een andere website voor 77,99 dollar verkocht. Omdat deze website ook nog eens 10 procent korting aanbiedt, haalt Mallory de lamp voor zo’n 70 dollar in huis. Een stuk beter voor je portemonnee dan die 129 dollar! Wat ons betreft is dat die paar minuten extra werk helemaal waard.

Andere manier van vergelijken

Een andere manier om te besparen op je uitgaven, is door altijd even te checken op vergelijkingssites als Beslist.nl en Kieskeurig.nl of je ergens anders niet goedkoper uit bent. Je kunt ook een web extensie als Pricecheckrs installeren met hetzelfde doel.

Hier vind je nog meer manieren om je geld slimmer uit te geven.

5 eigenschappen van mensen die goed met geld om kunnen gaan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.