Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 22 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans realiseren zich nu pas dat Regé-Jean Page in Harry Potter zit en hun reacties zijn hilarisch

Een van de meest populaire series op Netflix is Bridgerton. Je hebt de serie vast en zeker ook al zelf gekeken en niet zonder goede reden. De Netflix-serie zit namelijk vol met drama en er verschijnen ontzettend veel knappe mannen op je scherm. Fans zijn erachter gekomen dat een van deze knappe mannen – Regé-Jean Page – ook in Harry Potter te zien is en hun reacties zijn hilarisch.

Was het jou al opgevallen?

Regé-Jean Page

Als je een grote Bridgerton fan bent, dan komt de naam Regé-Jean Page je vast bekend voor. Regé-Jean speelt namelijk de Duke of Hastings, genaamd Simon Basset, in Bridgerton. Hij keert in het eerste seizoen van de populaire serie terug naar Engeland om de zaken van zijn vader te regelen en heeft geen interesse in het vinden van een vrouw.

Toch wordt hij, zoals trouwe fans weten, verliefd op Daphne Bridgerton. Wat volgt is een serie afleveringen vol passie tussen het stel en wij hebben van elke aflevering genoten. We waren dan ook teleurgesteld toen we hoorden dan Regé-Jean Page niet te zien zou zijn in het tweede seizoen van Bridgerton. Gelukkig is de 33-jarige acteur ook nog in genoeg andere films en series te zien en fans hebben nu een verassende ontdekking gedaan.

Harry Potter

We weten allemaal dat Regé-Jean Page een indrukwekkende tv-carrière had voordat hij aan Bridgerton meedeed, maar we wisten niet dat hij in zo’n bekende film te zien was. Fans zijn er namelijk achtergekomen dat Regé-Jean Page in Harry Potter te zien is en ze delen hun bevindingen massaal op TikTok.

Zo deelt TikTok-gebruiker crazystupidlowkey – @crazystupidlowkey – op TikTok een video van de scène waarin Regé-Jean Page te zien is en schrijft: “Am I the one who just noticed this now???” Het moment vindt plaats in Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 en de scène concentreert zich op Hermione en Harry Potter. Op de achtergrond van deze scène zien we Regé-Jean Page voorbijkomen en hij was ons ook nog nooit eerder opgevallen.

@crazystupidlowkey

Am I the one who just noticed this now??? #harrypotter #bridgerton #dukeofhastings #regejeanpage #emmawatson

♬ som original – crazystupidlowkey

Reacties

Dat lijkt voor veel fans het geval te zijn, want kijkers reageren allemaal hetzelfde onder de video. Zo schrijft een fan: “Had to watch it 3 times until I noticed 😅.” Andere fans schrijven: “At this point you would tell me every British actor and actress appeared at least once in Harry Potter I would believe you”, “Bro thought the patronus was the diamond of the season [sic]” en “man I am on my way to watch harry potter all over again.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.