Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 9 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTok-video laat zien hoe je met één product elke kleur lippenstift die je maar wilt kunt maken

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar bij ons slingeren al onze lippenstiften overal en nergens. Er zitten er twee in onze ene tas, één in onze andere tas en nog twee in onze jas. Wordt jij ook zo ontzettend gek van al die verschillende producten? Let dan even goed op! Op TikTok gaat er namelijk een product viraal die ervoor zorgt dat je elke lippenstift kleur die je maar wilt hebben kunt maken.

Hoe handig is dat!

Zelf lippenstift kleuren maken

Er bestaan ontzettend veel mooie lippenstift kleuren. Soms is het dus moeilijk om daar een kleur uit te kiezen. Maar wat als we je zouden vertellen dat je nooit meer een kleur lippenstift hoeft uit te kiezen in een drogisterij? Ja, dat hoor je goed. Op TikTok gaat er namelijk een video viraal waarin wordt laten zien hoe je maar met één product elke kleur lippenstift kan maken die je wilt.

TikTok-gebruiker Yana laat in haar video precies zien hoe het werkt. Ze gebruikt een apparaat van Go Play Cosmetics, waarmee je oneindig veel verschillende lippenstift kleuren kunt maken. Dit doe je door de witte, groene, blauwe, rode en gele kleuren die in het apparaat zitten met elkaar te mengen. Bij het product krijg je ook een boekje waarin staat welke kleuren je met elkaar moet mengen om bepaalde kleuren te krijgen en het merkt heeft zelfs een eigen app. De basis-bundel kost €64,95 en ja, er zijn navullingen van de kleuren in het apparaat te bestellen. Zo kan je oneindig doorgaan met het maken van nieuwe lippenstift kleuren. Hoe leuk?

@yannalinnaa

Okay, we’re about to have so much fun with this 😍

♬ original sound – Yana ✨

Deze TikTok-hack zorgt ervoor dat je oorlel niet uitrekt door zware oorbellen

Reacties

Niet alleen wij lijken onder de indruk te zijn van deze geweldige uitvinding. Gebruikers gaan op TikTok namelijk ook helemaal los onder de video’s waarin het product gebruikt wordt. Zo schrijft iemand: “This will save me the embarrassment of trying to match my aerola in the middle of Sephora.”

Andere kijkers schrijven: “Ummmm ma’am where did you get this? I think I need it lol”, “that is seriously cool” en “Wowwwww!!! 😳 this is so dope.”

NSMBL’s Beautymaand: dit zijn de 12 haarproducten waar editor Karlijn niet zonder kan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.