Britta van Aggele
Britta van Aggele Fashion 4 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTok-hack zorgt ervoor dat je oorlel niet uitrekt door zware oorbellen

Als je om je heen kijkt heeft menig vriendin van je waarschijnlijk gaatjes in haar oren. Het dragen van oorbellen is namelijk weer een echte hit tegenwoordig en ook wij zijn fan. Maar soms zijn oorbellen, ondanks dat ze heel leuk zijn, net iets te zwaar voor je oren. Dan zorgen ze ervoor dat je oorlel uitrekt, maar deze TikTok-hack laat zien hoe je dat probleem voorkomt.

Wij leggen je precies uit hoe deze geweldige hack werkt!

TikTok-hacks

TikTok staat tegenwoordig echt niet alleen maar vol met heerlijke recepten en beauty-trends. Het platform wordt namelijk ook dagelijks gebombardeerd met hacks en daar hebben wij geen probleem mee. Deze hacks zijn in de meeste gevallen namelijk ontzettend handig en wij zijn niet de enigen die daar zo over denken.

Gebruikers waren namelijk compleet obsessed de nieuwe TikTok-trend ‘skin flooding’ en deze virale TikTok-trend met highlighter die niemand minder dan Bella Hadid begon. En TikTok bewijst opnieuw dat we altijd op het platform kunnen rekenen.

Maak kennis met onze favoriete 8 modemerken, opgericht door vrouwelijke ondernemers

Zware oorbellen

Op TikTok gaat er namelijk nu een ontzettend handige hack viraal. Het heeft alles te maken met zware oorbellen en het uitrekken van je oorlellen. Ben je al verkocht? Dan vertellen we je precies wat deze nieuwe TikTok-trend inhoudt. TikTok-gebruiker Yolanda Diaz laat in haar video namelijk precies zien hoe je met een klein stukje pleister ervoor kunt zorgen dat zware oorbellen je oorlellen niet uitrekken. Say what?!?

Ja, dat hoor je goed. Je hebt het vast wel eens meegemaakt dat zware oorbellen je oorlellen laten hangen. En het dragen van zware oorbellen kan er op lange termijn zelfs voor zorgen dat je oorlellen uitrekken of zelfs scheuren. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten en met deze TikTok-hack is dat probleem verleden tijd. Volgens Yolanda moet je alleen een klein stukje pleister op de achterkant van je oor plakken en daar je oorbel doorheen steken. Dit zorgt ervoor dat het gewicht van je oorbel over een groter deel van het oor verdeeld wordt en het maakt een wereld van verschil. In haar video is precies te zien hoe het werkt.

@yolandaadiazz

Anyways im going thrifting w mans love u BIG happy saturday 😘

♬ original sound – Yolanda Diaz

Reacties

Omdat de hack echt werkt zijn volgers in de reacties meer dan enthousiast. Zo schrijft een volger: “I haven’t worn earrings in over 15 years because my earrings were pulled as a kid and got stretched out but they’re still open! trying asap!!!!!”

Andere volgers schrijven: “What are we gonna do without TikTok 😭”, “As someone with ear slits, you just changed my life 😭” en “THIS WAS MEANT FOR ME! I hate heavy earrings! Ahhh thanks for sharing!”

Geen geld voor een designertas? Mango lanceert een collectie met de beste dupes

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.